Observ ca multi oameni-albinuta se grabesc sa polenizeze florile cunoasterii mergand in multe gradini-scoli de spiritualitate fara a-si da timp pentru a primi in cupa dezvelita….propriile revelatii, meditatii, rugaciuni, rauriri. Timpul de coacere este foarte important si el ne dezvaluie verticala interioara.

Invatati sa va asezati in voi, fuzionand cu lucrurile simple. Asa incepe valsul Cerurilor si marele adevaruri( fara a fi prezentate de altii) sa coboare in Cupa.

Aceasta receptie presupane o activare interiora, o deschidere, o curatenie cu care salutati cuvantul Domnului.

Nu va speriati daca buchetul de intuitii …intarzie. Iubiti ceea ce este asa cum este…acordandu-va harpa la marea orchesta divina. Cu Tine-Una in Sfant Numele tau!!!!

De multe ori receptia devine integrare si modelare, trei in Una, o virtute-floare rasarind deodata in gradina interioara, salutand Cerul si Pamantul!!!!

Dupa un curs sau o initiere sau o calatorie spirituala……lasati curgerea sa dospeasca atingandu-va petalele cu noi adanciri.

Timpul acesta….nu mai este dedicat teoriei cat aplicatului si ca sa fim harnicuti e de dorit sa impletim Cerul cu Pamantul in orice moment, transformand verticala interioara in Cupa.

Ce triunghi de virtuti ma cheama? Ce esenta imi atinge sufletul? Ce parti din mine …….participa la transmutare? Care este aurul celest al acestei experiente? Cine sunt? Luati-va o intrebare …in fiecare zi si asezati-o la carma vietii? Ce observati? Mutati-va atentia pe interior…….Ce se activeaza in gradina subtila?

Acum pentru ca stam in plapuma iernii, contemplatia, meditatia, rugaciunea sunt minunate pentru a saluta, Adevarul, a-l recepta si a-l aseza in noi.

Pregatiti primavara interioara si noile flori…..deschizand poarta unei unui suflet curatat, limpezit, radiant.