De-a lungul timpului explorand cauzele care stateau in spatele unui provocari sau a unei boli, am observat ca poti gasi o cauza in alte vieti si doua in viata aceasta sau trei in karma de neam sau toate trei in alte vieti sau poti descoperi un triunghi al neiertarilor care tine doar de viata aceasta. Suntem roada triunghiului format din aceasta intrupare-pacatele de neam-alte vieti.

Simplul fapt ca va ridicati lumina prin post-spovedanie-impartasanie sau meditatie-contemplatie-recunostiinta cerand inainte de a va culca…..sa vedeti care sunt radacinile arestului financiar in care va aflati sau care sunt cauzele pentru care atrageti acelasi tipar de femeie, va poate aduce un vis sau un buchet de imagini sau o fraza dintr-un film sau o carte care va poate dezveli triunghiul cauzelor ce sta la baza falimentului in care va zbateti. E important sa deschideti spatiul sacru al dezvelirii cu smerenie-credinta-faca se Voia Ta punand urmatoarele intrebari: Ce parti din mine au atras aceasta boala? Care este cauza pentru care ma doare capul? Care este radacina acestei pierderi? Ce triunghi de pacate a determinat aparitia acestei boli? Ce sabotori interiori au condus la acest arest afectiv? Ce aspecte din mine au determinat acest arest al scrisului? Ce subpersonalitati nu ma lasa sa-mi exprim darul de a comunica in Unime?

Punand intrebarea potrivita, avand smerenie, credinta si rabdare…vi se va revela la timpul potrivit cauza/ cauzele pentru care nu ati scris sau nu ati fost un pictor radinat sau nu ati fost casatorit in aceasta viata. Legea meritelor spune foarte clar ca oamenii primesc si plata si rasplata la timpul potrivit ca atare …..e important sa acceptam ca tot ceea ce primim boala sau implinire sunt determinate de nemeritele sau meritele noastre.

In general ne victimizam sau intram in rolul calaului sau ne barlogim devenind reci, distanti, impietriti uitandu-ne la cum nu putem rezolva problema sau cautand solutii rapide, cu bani multi dandu-ne puterea medicilor sau altor persoane fara a ne scufunda in interior pentru a afla ce se afla la baza meningitei?!!!!sau la baza arestului de vointa sau la radacina muntelui suferintei?!!!!

Exista un triunghi divin format din corpul cauzal(intelepciune, idei inaltatoare, cauze)-budhic( iubire, sentimente radiante)-atmic( voia Domnului, fapte pline de jertfa), o triada superioara ce poate fi accesata in flow, regresie, prin spirala intrebarilor si care abia asteapta sa ne raspunda la marile intrebari …..pe care e de dorit sa ni le punem cand apare un nod emotional, o suparare, o boala, o neasezare. Pentru a ne ridica pana la aceasta triada…..e nevoie sa ne eliberam de cautarile exterioare, adancind versul divin al Clipei.

Urcarea aceasta presupune un triunghi de virtuti sau un triunghi de initieri sau un triunghi de instrumente divine care ne pot sustine sa ajungem la casa pe stanca( cea pe care nu o mananca moliile) aici putand explora, cauzele care stau la baza unui conflict sau al unui arest in iubire sau al unei pierderi.

Dezvelirea este o ridicare de val, o revelatie, o activare de Sens, un adevar despre noi care ne deschide poarta intelegerii.

De multe ori aceste cauze( juraminte, pacate, nespuse, pacte, legaminte, greseli) pot afecta mai multe generatii cautand un un om-poarta care sa le dezvaluie si un intreg neam sa se vindece.

Degeaba mergem catre exterior …o constiinta incarcata nu poate fi usurata nici cu pilule nici cu psihanaliza.

Spovedania deasa facuta la un preot luminos-direct la Sfanta Treime-la un ghid, poate aduce la suprafata cauzele pentru care nu faceti copiii sau pentru care nu va gasiti marea iubire.

De multe ori stand de vorba cu oamenii, curgand pe pianul divin si dand voie trialogului( flow-ului) sa ne inspire ies la suprafata cauzele( aduse la suprafata de catre ghizii invizibili) asa deodata…cumva neasteptat, asemenea unei file noi care se dezvaluie, grea si totusi usoara, venind din ei, cautand locul luminos si momentul …pentru a iesi afara si a usura sufletul, energeticul, fizicul. Si povara a disparut si raul bucuriei a revenit cautand acea clipocire din ochi prin care sa dea buzna in cupa lui Acum.

Imi amintesc de momentul in care am cerut dezvelire pentru vietile mele de scriitor sapte in trecut ….acum fiind a opta, cinci frumoase radiante pline de talc, doua fiind atinse de atasamente-meschinarie-ipocrizie. Pentru cele doua fara cununite au existat intre 18 si 30 ani mai multe perioade in care nu mi s-a dat voie sa scriu cauzele fiind chiar triunghiul cu varful in jos prezentat mai sus. Insa in nici o viata anterioara nu am unit scrisul cu bucuria si calatoria subtila sau cu rugaciunea si meditatia sau cu alte daruri care sunt atat de frumoase in valsul lui Acum. Triunghiurile de lumina ale scrisului in viata aceasta le-am trait si ele nu fac decat sa-mi arate ca pe firul divin un dar poate fi luat de la nota 7 si dus la nota 100, reamintirea scotandu-l la suprafata, disciplina si virtutile ajutandu-ne sa spargem coaja de ou, activand omul cu O mare, acea Intregimea care se intoarce acasa cu talantii inmultiti.

Orice om are un dar sau mai multe si cele mai multe straluciri revin.

Invatati sa asezati in cosul interior intrebarile potrivite pentru a va dezlega de acele cauze care va opresc sa radiati, sa va simtiti implinit, sa va bucurati de o viata autentica, vie, frumoasa.

In dezvelire, cauzele unei boli sau ale unui esec se transforma in indrumatori deghizati, care va sustin pe Cale revelandu-va propriul munte dar si in felul in care il puteti urca.