Acum multi ani ….un chip radiant m-a oprit si mi-ai spus. Ai fost Acolo…Te-ai lasat amprentata de suferinta. Elibereaza-o. Nu te opri in ea. Las-o sa plece.

Apoi dupa 14 ani de cautare am primit un mesaj frumos in ochiul sufletului…. sa trec prin cele 14 porti refacand drumul Golgotei, sa trec simplu prin postire, in grai ceresc, drumul facandu-l in interior si fara sa stiu ce urmeaza, am simtit in dezvelire Graalul interior, Viul Cerurilor, Insasi Cupa. Apoi bratul universului s-a intins si dupa o baie de lumina, plutind am vazut Drumul si pe cea care spala cu lacrimi, Pasul.

Am stat in aceea roua a reamintirii… trei luni, cumva intelegand apoi am pornit cu acest Acum sa ating Departarile.

In bucuria desfacerii sensurilor in Graalul care suntem am simtit ca fiecare oprire pe Golgota interioara este o poarta in dezvelirea noastra iar ultima este insasi Atingerea apoi Fuziunea, Contopirea. Al tau sunt Sf Trinitate. Cu tine-Una!

Si asa s-a nascut Noul Cer al invierii noastre in Impreuna-Una si Noul Pamant al comportamentelor care sustin innoirea noastra. Aceasta este Crucea. Unim Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Rastignim viciile, slabiciunile, nemultumirea pentru a ne inalta in Cerurile Interioare.

Incercati sa va acordati la aceasta dimensiune a innoirii pentru a invia si a recunoaste Noul Cer si Noul Pamant.

Este o initiere interioara pe care Centrul o face in voi in taina recunoasterii de Sine.

Opririle pe drumul Golgotei descriu drumul nostru pana la marea Fuziune cu Dumnezeul Trinitar, Marea Sfera Centrala in care se Afla, Mama, Tatal, Copilul.

Fiecare pas este dezvelire, recunoastere, intregire si fara renuntarea la piticisme, dorinte, ofuri, asteptari, conditionari, dependente, Unimea nu cuvanta.

In grai ceresc Golgota atinge lumescul inaltand pe Cruce, Divinul.

Isus ne ajuta sa inviem cu totii in taina recunoasterii de Sine, dezlegand divindul in noi in fiecare poarta boltita de Impreuna-Una.