Acum 9 ani pe aripile destinului am ajuns la o mica petrecere tinuta de un om frumos, plin de dragoste fata de Tot si Toate, atins de Ceruri.  Am intrat in micuta garsoniera si chipuri pline de mireasma mi-au zambit. Imi amintesc ca erau foarte multe fete si cred un singur baiat.  Ceva din mine  necunoscut dar puternic m-a imbiat sa-i cer Lui  doar Lui sa ne asezam pe canapea si sa vorbim. Nu mai facusem acest lucru niciodata insa din mine o voce interioara imi spunea ca asta e de dorit sa mosim acum, aceasta reintalnire.

Ne-am asezat cu ochii rodind si am pasit in vietile noastre ca niste sfere ca isi dadeau mana, una dupa alta, pline de daruri sau doar de intelesuri. Lana divina se desira intr-un mod minunat de parca un torcator pasionat ne-o dezvelea cu bucurie, la final toate tesaturile devenind una, pline de luminite cuvantatoare,  de grairi fara timp, de recunoastere.

Priveam ochii lui si toate intanirile noastre si eram coplesita de aceasta revarsare de Sens.

Nu intamplator eu o Radu ma intalnisem cu un Radu.

Am plecat spre dimineata plutind intelegand sau nu aceste paradisuri vizuale pline de talcuri care coborasera deodata ca o ploaie ce abia astepta sa vina nu spre a ne uda ci spre a ne dezveli frecventa Impreuna suntem Una.

Am fugit o vreme de aceasta gura cosmica, regasire, intalnire cu talc pentru ca la distanta de nici o luna un mesaj minunat venit de undeva din gradina manastirii Pasarea sa ma atinga din nou ca o sageata de peste timp, Nu stiu cand, nu stiu cum insa Noi vom fi impreuna pentru Totdeauna.

Abia atunci au aterizat in mine toate sferele-vieti zumzaind in cupa sufletului si atingandu-ma am simtit puterea dezvelirii asemeni cortinei data la o parte de o mana cereasca, de un aducator de vesti innaripat, de marele regizor cosmic.

Am inceput timid sa ne intanim in trei creeand un triunghi minunat cu Omul care ne-a deschis poarta….fragezeam drumul spre manastiri, practicam reiki, mergeam la initieri impreuna, cultivam trialogul, ascultam copacii,  teseam algoritmi, povesteam, auream aerul.

O stare de plutire invalaia totul si fara sa exagerez cu nimic …..simteam mii de  aripi sustind Triunghiul, mii de ochi deschizandu-se in Cerurile interioare.

Ceva ce nu mai experimentasem in viata aceasta ne inviora sufletele tinanadu-ne intr-o stare de fosnire, blanda tandrete, bucurie.

Adeseori ne opream pe cate o felie de iarba in apropierea manastirilor Pisiota, Tiganesti, Sinaia si ne impleteam cu Soarele, imbratisand Muntii, Visand.

Si multe cercuri de luminite au mangaiat Triunghiul si multe insight-uri ne-au sustinut Zborul, Bucuria de a fi Impreuna-Una, Flow-ul.

…………………

Va invit sa descoperiti in voi cele Trei Faclii care s-au activat in relatia voastra de Cuplu, Triunghiul care v-a deschis Drumul, insasi Calauza.