Ma aflam intr-o gradina plina de flori, privind cu drag un…… ochi de apa. Venisem aici adusa de mana draga a noptii si stand in contemplatie….am simtit o mana calda matasind….Dezvelirea. E timpul sa va adunati si sa ……lucrati cu darurile voastre. Cernerea e vie si multe cutremure sociale, fizice, financiare vor scutura Pamantul. Lacrimile Maicii sunt multe …insa Cerul nu mai ingaduie aceasta risipa, lacomie, minciuna. Deschideti portile Unimii. Coborati……varfurile de munti …in viata voastra. M-am intors si am zarit chipul Mariei Magdalena. Imbracata in rochie verde, infasurata cu un sal roz-mov-alb, cu chipul alb si ochii verzi….atingand Totul. Am vazut multe raze tasnind capatand unduire…in timp ce cuvintele ei curgeau matasind vazduhul. Ochiul de apa parca raspunse…reveland inundatii, cutremure, miscari sociale, toate rostogolindu-se foarte rapid parca cineva le daduse un bobarnac…..pentru a inchide un capitol ce incepuse cu teste insa continua cu multe consecinte. Ce putem face? O raza frumoasa alba ii inconjura Capul. Asezati cununile, deschideti portile Graalului. Impletiti cunoasterea vie cu iubire si responsansabilitate. Sunt timpuri de verticalizare, de asezare in noua intelegere, de unire cu Cerurile. Am privit in ochiul de apa….Cele 9 cercuri de lumina din Bucurestiul Initiatic radiau. Deasupra…trei cununi din care tasneau raze imbracau in spirale….. locurile insemnate. Sa inteleg ca este aproape aceasta Trecere? Este decisa aceasta Trecere……mai aveti un mic ragaz de timp. Insa cei care vor ramane vor sti …la fel cei care vor pleca. Pregatiti-va in voi!!! Am privit cununile care se asezau pe fiecare cerc apoi se ridicau la Ceruri apoi….ramaneau deasupra Bucurestiului……daruind stralucire, bucurie si unime. Am simtit sa intru pe cercul noua….

Erau copiii, oameni frumosi, locuri radioase. Un chip zglobiu…imi spuse. Toate vor fi intr-o noapte. Asa este cernerea …cu talc. Noi stim si ii pregatim si pe ceilalti. M-am asezat pe o bancuta….nave mici rotunde se plimbau printre noi, temple-scoala suradeau, copiii frumosi se jucau, rauri curgeau ca niste fulare frumoase, punand in evidenta, dealurile mici si cochete care te priveau cu drag.

M-am dus catre un fel de loc al Soarelui unde mai multe fetite se jucau cu trei raze. In centru o energie frumoasa ca o lumina lichida curgea catre toate cercurile…..creeand un fel de infuzie, hrana, pentru cei care se aflau pe cele 9 cercuri . Acesta este Bucurestiul inaltat, Bucurestiul cu chip christic, Bucurestiul radios …spuse o fetita a carei voce o cunoasteam insa chipul nu il vazusem. Si noi faciltam curgerea aceasta …Suntem Preotesele Luminii. M-am asezat privindu-le, Razele erau luate in maini, modelate in figuri geometrice armonioase apoi puse ca niste palnii….pentru lumina lichida. Si daca nu ar fi fost aceste geometrii lumina lichida ar fi avut prea mult putere. Intelegeam acum ca fiecare geometrie era diferite pentru fiecare cerc, facilitand atata lumina cata era optima.

Am suras privindu-le jocul. Ce frumos este sa lucrezi cu aceste raze!!! A doua fetita s-a apropiat si mi-a asezat mainile pe raza aurie. Va trebui sa tesi cu ea aceasta camasa a Mariei Magdalena. Este pentru intreaga tara. Cand ea va fi terminata cei cuprinsi in ea vor ramane, tamaduiti si in chip christic…ceilalti vor pleca. Am luat raza si alaturi de fetite am inceput sa tes. Melodii frumoase, curgatoare se asezau in pocalul sufletului. Teserea se facea lin…fara graba. Inaitand am simtit sa ma opresc de trei ori. A treia micuta mi-a zis….sunt trei intalniri pe 22 mai, 22 iunie si 22 iulie care facilitateaza aceste lucrare a Unimii facand ca aceasta camasa sa fie mare, radioasa, incapatoare. Si in centru este Trecerea plina de Daruri. Nu inteleg….Fiecare lucrare pe care noi o incepem aici ….voi o continuati pe Pamant. Si cand ne-am unit…acea lucrare devine radianta, puternica, frumoasa, pentru noi toti.

O energie frumoasa roz-mov-alba a coborat deodata asezand in camasa……niste flori minunate. Privindu-le vedeam o spirala formata din hore….unind Cerul cu Pamantul. Cateva soapte vii…s-au tesut de la Sine, fara traducere, ca o mireasma. Mireasa a sosit….pregatiti Camasa.

…..

Va invit pe 22 iulie la o teserea frumoasa cu maini cosmice. Despre atelierul intitulat Spirala divinului feminin gasiti pe www.frecventaom.ro sectiunea Evenimente.