Mergand prin padure cu Lotus, lupita mea alba intr-o poienita tivita cu frunze am descoperit un culoar al zanelor, un taram al apelor albastre-argintii, tivite cu verde abundent unde sufletele trecute dincolo vin sa se adape. M-am oprit …..atinsa de muzica sferelor cu un buchet de raze in ochi deschizandu-mi poarta si sufletu-mi zurdandu-mi vrand sa se joace …..energia aurie fiind Calauza. Am asistat …fara sa vreau la o ceremonie frumoasa….cu Dreptii sau Sufletele trecute Dincolo venind sa se hraneasca din apele divine primind in felul acesta o haina de lumina, un vesmant, o initiere.

Fiecare Zana lua de mana un Drept si il conducea la cate un ochi de apa diafanizat …in care Dreptul capata o extindere, o putere, o bucurie. Il simteam mai rotunjiti, mai luminosi, mai puternici dupa aceasta Adancire in apele divine. AzRa….unde ne aflam? Intr-unul din taramurile apelor unde zanele ne sunt gazdele. De ce nu l-am vazut pana acum? Pentru ca Acum era Timpul. Esti invitata aici de zanele apelor si ale padurilor. Am privit Noul Cer…era atat de frumos……in tesatura lui fiind toate culorile topite insa in Azur. Pe jos, pajistea era ca un covor in care se deschisesera ochi-ape……Dreptii se jucau si pasirea lor ii conducea catre 9 ape-virtuti care aveau o irizatie aparte desi erau ape. Am indraznit…sa ma uit in ochiul-apa al intelepciunii acolo unde raza aurie …ca o punte mica m-a condus. Am simtit o patrundere, o claritate si o adancire care mi s-a asezat in suflet. Ce tandru e totul…..!!! Apoi m-am apropiat de ochiul-apa bunatate…..si irizatia roz s-a tesut toata de jur imprejur ca un fular calduros. Aici erau multi drepti ……si toti primeau aceasta hrana speciala pentru a duce aceasta bunatate pe Pamant. In Tot Bun….mi-a venit sa spun. Apoi am privit-o pe AzRa….si am soptit…toate aceste chipuri sunt ale lui!!!! Si deodata am putut sa vad multe raze care deschideau acesti-ochi-ape toate venind din Soarele Iubirii. Din Tine …Doamne!!! M-am oprit vrand sa le cuprind cu tot sufletul….Azra imi spuse: in padurile radiante…sunt multe astfel de locuri unde dreptii primesc aceste initieri pentru a uni mai lesne pe pamant…..vitutile cu lucrarile pamantesti. Fara aceasta hrana cereasca, va scufundati in pamant.

M-am apropiat de ochiul iubirii….tinut de o mana-raza…..avand trei cercuri de drepti de jur imprejur. Parea ca toti isi doreau sa primeasca iubire..astfel ca dupa contemplatie se uneau cu raza apoi se opreau modelandu-si corpul auric cu energia noua primita. Si deveneau plini de iubire……pasind cu iubire, privind cu iubire, daruind cu iubire.

Paream vrajita de ceea ce vedeam…clipele acestea parand atat de consistente. Totul e iubire…doar Iubire, am soptit. M-am apropiat de ochiul-recunostiinta si aici am putut sa stau mai mult. Am cerut de la AzRa indrumare ……Oare putem veni si noi….mai des aici? Cereti si puteti calatori. Inima padurii va poate dezveli astfel de taramuri unde apele divine graiesc. AzRa…..de ce Dreptii vin aici? Si eu? E o ceremonie care ii pregateste pentru coborare, pentru o noua viata. Si pe voi cei ce veniti asa…voua va reaminteste….de apele divine, sa le deschideti in voi si in ceilalti. Sa dati voie acestor guri de apa sa devina fluvii.

Am privit la cele 9 ochiuri de apa si la Dreptii care se hraneau…….cu virtuti. Corpul lor auric capata 9 culori la unii mai extinse la altii mai subtiri cumva ajustate pentru ceea ce urmau traiasca in viata viitoare. Apoi culorile se jucau, se amestecau, hranind Daruri. Din aceste jocuri……apar spuse Azra, harurile. Indrazniti sa recunoasteti aceste potentialitati si sa le uniti cu manifestul. Pentru fiecare virtute exista o melodie…..si toate impreuna alcatuiesc…..o tesatura de acorduri ceresti, o perdea de lumina.

……

Am imbratisat totul …..pastrand viu culoarul zanelor…..apoi m-am intors aici …rugandu-mi ingerii sa-mi dezvaluie si alte taramuri din Codrii Vlahiei.