Ma trezisem atinsa de o energie alb-argintie sub forma de spirala care ma invaluia pulsatil, daruindu-mi o stare de pace, bucurie, frumoasa regasire. Dimineata a inceput cu o alergare frumoasa in care parca m-am cununat cu aerul, soarele, frunzele jucause. Ma topeam in soarele fizic simtind cum unde aurii se aseaza in ochii sufletului. Apoi am curs impletind soaptele zilei cu o liniste pastoasa ….o tesatura blanda pregatind un moment anume. In jurul orei 15 00 am intrat in padure oprindu-ma in locurile in care de obicei ma rog pentru Snagov, Bucuresti, Tara, Planeta. Am simtit sa intru in lucrare de 9 ori unind Cerul cu Pamantul avand multe brate-copaci care parca innaripau lucrarea. La final pasind pe aceste versuri…..Invoc lumina ta Doamne, Bucuria, Ta, Intelepciunea Ta, Coloana sa fie, Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti, Protejandu-ne, Iubindu-ne, Intarindu-ne,  Inaltandu-ne In gand te chemam cu Iubire imbracam, Mantia Ta….am simtit sa intreb raza alb-argintie…cine esti?

Raza adevarului!

A tasnit din mine deodata si pentru prima data …..cererea de a merge in salile in care guvernul ocult decide soarta noastra. Nici n-am apucat sa inchei ca o parte din structurile mele s-au transportat intr-o sala inalta, ovala cu mese acoperite de catifea purpurie in care se aflau 24 de barbati imbracati in negru in centru fiind un copac tot negru cu trei brate asezate invers. Ghizii mei m-au asigurat ca nu sunt vazuta astfel incat voi putea scrie tot ce aud acolo…..

Sunt prea multi, prea multi si greu controlabili a spus o entitate foarte inalta apropiindu-se de un semineu. Avea manusi fine negre, obrazul alb subtire si niste ochi albastri, goi. Apoi se opri in fata focului ranjind. A venit timpul nostru, 3 ani de stransoare, opresiune si racoare….Chicoti intr-un fel anume pe care nu il pot reproduce. 

Un individ micut, cu ochii negri, ranjind adauga….

 Toate decurg conform planului. In curand vor fi foarte putini si cei putini macinati de multe boli. Am atacat familia, religiile, copiii. Cele trei redute au cedat. Ochii i se dilatara plini de satisfactie. Guvernele oricum sunt ale noastre. Jocul e ca si facut. 

Un ecran se deschise si din trei capsule am vazut cum au iesit trei prafuri fine foarte fine care contineau niste particule otravitoare. Acestea sunt deja aruncate in aer, apa, mancaruri in asa fel incat pe orice cale sa fie indusa disperarea, boala, moartea. Planul nostru merge chiar mai bine decat ne asteptam spuse micutul ranjind….

Planeta este a noastra si doar a noastra si absolut orice creier este sub control. 

O barbat cu mustata se apropie de copacul intors in jos. Apropriindu-ma de el am vazut ca de fapt era o cruce neagra cu fiecare brat infasurat intr-o panglica rosie….Pe fiecare  scria….frica, deznadejde, minciuna…..Un frison m-a patruns. Un individ foarte rosu la fata adauga……Suntem maestrii acestei lumi controlate in totalitate. Lua o sabie usoara si strapunse fiecare panglica. Si toti ne asculta….

Si ne vor asculta si mai mult spuse omul inalt cu ochii albastrii, goi. Acum le creste obedienta in fata noului val. Sunt tacuti, speriati, acceptand teatrul nostru. Un individ chel adauga…si fara doar si poate nimic nu-i mai ajuta, nici smerenia, nici iubirea, nici credinta. Le-au fost aratate toate urateniile pe care le face biserica. Si ei au crezut. Si vor crede din ce in ce in ce mai mult in noi pe masura ce ….. lasourile pregatite vor genera mai multe restrictii, mai multe frici, mai multe boli incat se vor lepada si de ultima bruma de credinta. O cortina se dadu la o parte….si un individ rece, subtire, cu privirea otelita taie parca intrega adunare. Am luat planetei si lumii acesteia, Totul. Se poate spune ca suntem invingatorii. Cu ce ne mai amuzam azi? Cineva greu….ii invita pe toti in fata unei harti. Ce era cu rosu-purpuriu desemna spatiile cucerite, invadate, ingenunchiate. E cineva care se opune? Nici un guvern….insa mai sunt cateva grupuri, manastiri si oameni care refuza sa ne asculte. Sunt peste noi. Ei nu pot fi ademeniti in reteaua neagra. Au codurile divine active si nimeni si nimic nu se poate atinge de ei. Putem sa le gasim vulnerabilitatile? La unii le-am si gasit…Care sunt? Foamea, serviciul, familia. 

M-am desprins oripilata, rugandu-mi ghizii sa ma scoata de acolo. Un miros intepator parea ca imulteste tot acel negru. Am plecat …urmandu-l pe AraN. Nu ne vom opri aici. Vom merge in camera Adevarului. Am pasit intr-un ocean argintiu unde 12 corobii navigau. Pareau ca toate sunt legate printr-o retea alb-argintie. Reteau constiintei christice. AraN m-a invitat pe o platforma. Esti intr-un spatiu interdimensional cu fratii tai. Ce facem Acum? Tesem si retesem timpurile ….raspunse o entitate inalta alb aurie, un pleiadean. Adica? Prin voi si cu voi aducem in prezent unitati de indumnezeire. Concret? Primiti inspiratie pentru a va ridica prin rugaciuni, ganduri frumoase, sentimente inaltatoare, meditatii, contemplatii, bucurii ceresti. Va ridicati vibratia pentru a nu fi atacati de cei care cred ca planeta le apartine. Si vom reusi? Veti reusi urmand raza christica. Fiecare dintre voi ati venit pe cate o raza, cea alba. cea roz, cea mov. Si toate urmeaza raza christica, soarele divin. 

De ce nu pot fi opriti? Sunt ingaduiti si ei si actiunile lor insa toate se vor cerne cu raza adevarului. Cand vor putea oamenii sa vada? Ei vad insa nu au curajul sa dezvaluie. Insa vederea se limpezeste, curajul creste si puterea divina ii va ghida sa fie peste toate valurile negre acele acestor ani. Vor fi cutremure? 

Cutremure interioare, galceava, deznadejde, haos, neincredere, neacceptare. Lupta nu este cu tunurile ci cu anticreatiile voastre. Ale noastre?Voi le-ati dat putere si acum va intalniti cu ele. Si ei au deschis aceste iaduri pentru a genera acest clocot. 

Cum putem stapani aceasta fierbinteala ? Crezand in iubirea christica, in intelepciunea divina, in puterea care sunteti. 

O entitate-femeie inalta de pe Andromeda imi lua mainile in palmele ei si sufla usor ca si cum ar fi activat un foc …si chiar asa era…o flacara mica alb-mov se activa. Un ecran se deschise si alaturi de ei frati dintru lumina am vazut cum mai multe focuri divine inconjurau Planeta. Sunteti sustinuti de noi toti spuse ea privind la cele 6 osti intunecate. Ar vrea sa treaca peste focuri insa nu pot. Credinta voatra, iubirea, intelepciunea ii indeparteaza. Nu ii lasati. Mai multe spirale tasnira in jocul lor dezvelind sute poate chiar mii de entitati care se rugau pentru planeta. Erau in sfere sau conuri sau triunghiuri fiecare intr-un unic grai al Domnului. Suntem multi. Nu vor reusi. Credeti in Lumina christica care va umple sufletele chiar si atunci cand doar o chemati. E suficient? 

E simpli sa fiti. Mintea va complica evolutia. 

O entitata Lyrana cu ochi mari si fruntea limpede aseza o cununa de flori deasupra planetei. Prafurile otravitoare se topira…apele se umplura cu entitati, aerul deveni aurit. Sunt florile sufletelor voastre. Impreuna le creem. Sunt emanatii de iubire, de bucurie, de caldura. Continuati opera de indumnezeire. Pasiti in Unime. 

O nava frumoasa aparu……si de pe ea coborara in aceasta statie 12 preoti in robe albe. 

Copii ai pacii credeti in lumina!!!O ploaie alba ne atinse sufletele si o bucurie cereasca ne innaripa pe toti. Mai multe nave ale Unimii se asezara in spatele focurilor. Acum veti vedea finalul….

Cununa se transforma in 8 gradini , 8 salemuri si in gradini se plimbau oameni cu chipuri aurite. Aici veti locui. In gradini ale luminii. In fiecare gradina se afla un Graal si deasupra tuturor zburdau porumbei cu ciocuri aurite. Patria Graalului am spus…si  am simtiti o usuratate, o bucurie, o caldura placuta si fara margini. Am ramas cateva clipe sarutand timpul apoi AraN mi-a facut semn ……si usor ne-am intors privind in Acum. Iesind din padure, deasupra manastirii o hora formata din 12 sfere se misca, usor, cununandu-se cu aerul. 

Pe www.frecventaom.ro am asezat un articol al unui om frumos si frate in Unime, Mihaela Ashtara, Calea Aurie. Este vorba despre covid, anticreatie, civilizatiile controloare. E timpul dezvelirii. Activati triunghiul discernamanatului, clarului, intelepciunii pentru a vedea dincolo de stiri, statistici, ce spun medicii. etc. Calatorim impreuna in aceleasi locuri de aceea ma bucur cand ne intalnim la varful triunghiului, Dezvelind. 
Pentru ca suntem in post va propun sa citim impreuna pe multipli de 3 adica la ora 21 00, ora 9 00, ora 12 00 Acatistul Sfintilor Mihail si Gavriil si Acatistul Maicii Vindecatoarea. Aprindeti lumnari in triunghi( Pentru Mihail, Gavriil, Maica) si in centru asezati a patra lumanare, pentru dezvelire, pentru vindecare planetara, pentru trezie, pentru dar de intelepciune etc. 
Fie ca discernamantul, intelepciunea, clarul sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!