Nu stiu daca ati simtit freamatul, bucuria, energia scrisului conectiv pe care il puteti experimenta dupa o meditatie, o contemplatie, o rugaciune pastrand Graalul interior deschis in valsul cu sferele ceresti.
El este viu asemeni unui izvor divin care vine sa te limpezesca, sa-ti hraneasca ochiul interior sa-ti dezvaluie buchetul cu talculete pe care poate l-ai vazut sau nu printre portocalii temelor de viata.
Cand flacara cunoasterii se activeaza, ma simt coplesita, recunoscatoare si dornica sa impartasesc cu voi din ceea ce vrea sa ne dezvaluie acest izvor numit scriere conectiva de care ma las condusa desenand articole-pajisti din cateva tuse, de fiecare data imense, altfel prea graitoare pentru mintea mea pitica.
Scrierea conectiva porneste din centrul Triunghilui de lumina care te cheama sau cu care conlucrezi in etapa de crestere in care te afli. Centrul vorbeste prin scrierea conectiva astfel ca daca te afli in afara triunghiul tau fara sa-ti pese de digestia divina adica de temele de viata pe care le ai ai de facut putin probabil ca aceasta raurire sa se activeze dezvaluindu-ti nu doar muntisorii pe care ii strabati ci toata splendoarea acestei planete.
Ca sa ajungeti la Centru in orice Triunghi, multumiti pentru Tot si Toate oricat v-ar fi de greu, spalati-va in Triunghiul iertarii, marturisiti in Unime.
Scrisul va cobora prin voi inundand cu intelesuri, pasii vostri ai tuturor, dezvelind grairea divina, bucuria unimii, primirea Acasa.