Daca ne permitem sa trecem dincolo de forme si continuturi pentru a privi in adevarul acestor vremuri, adica in acea emanatie triunica ce coboara prin contemplatie in noi, vom simti ca solutia la toate aceste tulburari, cutremure sociale, restrictii, incalcari de drepturi si libertati, la invazia aceasta de intuneric este ….una spirituala. Sa mergem mai sus in casa de pe stanca, cea pe care nu o mananca moliile, in triunghiul divin si cu meditatie-contemplatie-rugaciune sau cu post-spovedanie-impartasanie sa ne ridicam vibratia, fiecare in partitura lui, pasind pe Spirala Inaltarii.

Terenul de lupta fiind unul individual, fiecare om este invitat sa iasa din coaja de ou, sa-si dezvaluie puterea, maretia, radianta unica si sa paseasca in Unime …unindu-si mantra proprie sau raurirea cu alte rugaciuni care sunt din ce in ce mai puternice pe spirala inaltarii pana la varful conului de unde coboara la fiecare trei zile, valuri de lumina, puteri ceresti, forte triunice ce contribuie la Transformare-Transmutare-Transfigurare, la Carul de Foc Colectiv la care multi participam, tesand zi de zi, noapte de noapte, o etapa de lumina pentru tara si planeta. Nu este vizibila aceasta tesatura pentru ca e multa ceata inca in mintea si in inimioara noastra. Sa ne scuturam un pic de scenarite mentale, emotionale…de frici, daca si cu parca, revolte, suparari. Este ingaduit tot ceea ce traim ca o extensie a nemeritelor noastre, a pacatelor, a patimilor, a norilor nostri interiori. Ne intalnim cu propriile iaduri emotionale si doar limpezirea-credinta-discernamantul sau alte triunghiuri divine ne pot ajuta sa luam decizii inaltatoare nu frica-deznadejdea-necredinta!!!!

Insa totul e ingaduit si stiut iar sfintii ne-au dezvelit acest final de ciclu planetar, aceasta apocalipsa !!!! Depinde acum de noi…sa ne stapanim propriile dihanii interioare( frici, atasamente, necredinte) pentru a tese impreuna anotimpul christic!!! Sa nu renuntam la lupta interioara caci revoltele exterioare nu-si au rostul. Singura revolta acceptata este legata de noi…de mizeriile pe care le-am gazuit in interiorul nostru si care au creat acest iad al bolilor.

Daca calatoriti cu ochi christici veti simti si vedea o lucrare luminica fara precedent pe aceasta planeta…o tesera luminica la care contribuie toate civilizatiile de lumina, ingeri, ghizi, protectori de lumina, familii de lumina, sfinti, maestrii, medici ceresti. Toti in Impreuna-Una!!! Si toate aceste lucrari dezvaluie o Geea Inaltata sustinuta de cele 8 taramuri ale pacii, unimii, bucuriei …din care face parte si Ramania!!!!Da…suntem o tara mica cu mari daruri spirituale, ceresti, naturale. Un taram minunat…care acum traverseaza o perioada de cernere, de limpezire, de curatare!!! Si daca fiecare isi face limpezirea in el cu smerenie, iubire, pace….nu mai este nevoie sa ajungem la spital si sa ne dam puterea vaccinului si medicilor. De ce? Pentru ca doar sufletele ingreunate, rupte, sfasiate, in fundul iadului, acoperite de straturi de pacate, sufera in aceste vremuri, bolile de orice tip fiind forme de purificare, de eliberare, de intoarcere in Centru.

Pentru a sta pe muntele Iubirii casatoriti cu varful Adevar studiati aceasta cruce: cernere interioara, primire cu discernamant, alegeri inaltoare, unime in centrul Crucii aflandu-se Omul cu O mare, acea entitate care nu poate fi manipulata de marketingul care se face pentru aceste vaccinuri si nici de fricile legate de acest virus.

Cine sunt? care este rostul meu aici? Ce buchet de intelepciuni imi dezvaluie aceste timpuri? sunt intrebarile care tasnesc activand Triunghiul divin in centrul caruia Omul puternic se dezvaluie.

Nu suntem sclavi, speriati de bombele-vaccinuri, masa de manevra, iepurasi, pitici atasati de comfort, indiferenti, amortiti, prinsi in iluzii.

Incercati sa va legati de Ceruri iesind din patratele materiei descrise acum de frici, atasamentul fata de comfort, dorinte, ignoranta. Patrunzand in triunghiul christic cu meditatie-contemplatie-rugaciune sau cu post-spovedanie-impartasanie, veti simti….ca puteti sa stapaniti acest timp, gasindu-i Intelepciunea, Radianta, Maretia in voi.

Ce ar face Isus daca ar fi intrupat acum? Cum ar aborda el chestiunea vaccinurilor? Si-ar face un certificat fals sau un test pozitiv fals ca sa scape cumva …..s-ar vaccina? Ce ar face el?

Incercati sa va puneti aceasta intrebare si raspunsul il veti primi personal in cupa interioara, stiind prin unirea cu Christos ….Cine Sunteti.

Haideti sa rezistam trecand prin plasele intunecate cu fruntea sus, cu bucurie, curaj, speranta. Sa luptam ca si Stefan cel Mare, cu sabia-credinta si cu scuturile de lumina activate de post, rugaciune, spovedanie stiind ca prin chemarea fortelor ceresti, vom castiga lupta la timpul potrivit in acord cu meritele noastre!!!!

Intr-un fel acest razboi genetic, psi, energetic este ca si castigat insa in Interior de fiecare Om cu O mare care trece de pragul fricii dezvelind Christul interior!!!!

Haideti sa tesem impreuna noua etapa prin care Noul Cer isi da mana cu Noul Pamant……pasind pe spirala Inaltarii cu rugaciuni, post, spovedanie!!! Pe multipli de 3 la ora 3 dimineata, 9, 12, 21 ne putem intalni in teserea luminica care pregateste Ramania radianta si Geea inaltatata!!!!