Atunci cand scriu conectiv cu ghizii mei aproape ceea ce traiesc este asemenea unei rapiri in gratie.

Cu cateva ore inainte se deschide Clarul care poate fi un con de lumina sau coridor stralucitor sau geometrie emitenta iar pe ecranele interioare apar titulurile, frazele, imaginile care tes articolele.

Acest Clar este hidratant pentru ca structurile superioare se umplu deodata cu informatie, ca si cum o cupa ar musti de Sens, sufletul zburda, e multa bucurie, recunostiinta si drag si in aceasta pregatire o Poarta se contureaza.

Si cand totul s-a aliniat Darurile vin Impreuna, scris-calatorie-initiere, scris-configurare de porti-modelarea retelei, scris-iubire-sens, scris-intelegere-asezare, scris-acordaj-unitati de cunoastere, scris-ateliere conective-bucurie.

Geometria scrisului conectiv este de fiecare data alta insa ceea ce se ramane sunt unitatile de cunoastere care stralucesc in centrul configuratiei.

Aceste unitati le iau de pe diferite Cercuri de Intelegere de pe Spirala Evolutiva. Unele dintre ele tin de trecutul umanitatii, altele vin de pe anumite linii de viitor.

Dupa cum v-am mai povestit fiind un ghid-fiica rolul meu nu este sa stalagmizez anumite forme de cunoastere ci sa ajut la cristalizarea lor insa misiunea mea dintru adevar este aducerea unor noi forme de intelegere de pe planetele-mama-tata, planete-surori din acest univers sau din alte universuri.

Lucrand pe acoperisul casei in triunghiurile de lumina, toate initierile pe care le-am primit din Reiki sau de la maestrii nonfizici capata imbunatatiri in lumina acestor clipe.

Taina recunoasterii de Sine inseamna reamintire, dezvaluire, stralucire si in ploaia ei de Sens, lucrurile devin capatand nuante noi pe fiecare val de intelegere.

Reamintirea aceasta ne conduce in vietile anterioare petrecute pe aceasta planeta dar si pe alte corpuri ceresti precum si in viata dintre vieti acolo unde studiem, ne pregatim pentru cate o aterizare.

Cand spun rapire in Gratie as vrea sa aveti in fata o spirala de lumina pe care urca rapid o sfera. La fiecare etaj ea primeste informatie si energie, radiind. Cand transmisia s-a incheiat, ea coboara usor, nu foarte mult, unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau si lasand Oamenilor din darurile si bucuriile primite.

Va astept in Conul de Lumina sa culegem in Gratie, unitati de Sens!