In viata dintre vieti privind ecranele holografice din camera de selectie ne-am am ales nu doar parintii, darurile, scenariile vietii ci si tara, locul cel mai potrivit pentru misiunea noastra, bratele care ne vor sustine evolutia, insasi Locul.

In pregatirea noastra, temele legate de Oras, Tara, Planeta au fost la fel de importante ca si cele legate de noi, Omul.

Un pian cosmic s-a deschis cu multe note care ne cheama in arpegiile vietii intregind Marea Partitura.

RaMaNia, un taram stea cu 8 colturi-triunghiuri a inundat departarile cu multe intelegeri. De pe aceste brate care aratau directia s-au nascut familiile acestei planete, religiile si popoarele strajuind evolutia cu mii de straluciri. Aceasta a fost configuratia initiala, apoi bratele ei au intrat in umbra, insa un soare a irumpt de peste timp.

Ramanii se exprimau in trinitati dupa cum le era si numele din unime. Erau initiati-maestrii-lideri sau profesori-prieteni-intelepti sau preoti-deschizatori de drumuri-boltitori, imbracand lucrarea lor cu chipul Treimii.

Ramanii au cutreierat zarile, arhivand, configurand, lasand seminte de lumina pe toata Planeta si fagaduind in Unime ca vor fi Unificatorii. In Taina lui Acum aceste Seminte devenite Rodiri ne intind mainile creeand in bucuria regasirii, bolti de lumina.

RaMaNia se trezeste prin ramanezi, copiii ramanilor si isi continua misiunea configurata inca dintru Inceput in Cupa care sunteti. Deschideti-va ochii sufletului si veti simti!

Prima luminita coborata in trena ei este Graalul, urmat de Sfera Initiala, Ra, Zamolxe si alte straluciri care mangaind drumul ne ajuta in lucrare sa fim Impreuna-Una in mare Bucurie cinand in Taina Unimii cu toate tarile alaturi.

RaMaNia aduce in trinitatile planetare, energia fiicei, calda, suava, frumoasa ca un zambet minunat care imbratiseaza planeta in marea bucurie a regasirii, dospirii in Unimii, Implinirii.

Va invit pe 3 dec la un atelier dedicat Ramaniei.

Unde? Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2

Cand? Ora 19 00, venirea participantilor se face la 18 45

Cat? Min 30 lei