Va multumesc pentru darurile pe care le-ati lasat in acest triunghi activand maretia lui! Am observat ca fiecare om chemat in aceste calatorii de suflet a jucat un rol energetic sau mai multe: de acordor, nod de retea, canal, ghid, restaurator al energiei, armonizator, intelept, deschizator de porti, eliberator, alchimist, amplificator, proiectant, preot s.a.

Si in lucarea lor unii au pansat,  altii au configurat fiecare tesand in acest triunghi darul lui!!!

Reteaua Noului Pamant ne-a raspuns activand in structurile noastre potente care ne dezvaluie poate un nou drum, poate o rotunjime neexplorata a fiintei de lumina, poate o nuanta a diamantului care suntem dand voie Minunii care suntem sa radieze!

Orice triunghi limitativ din reteaua Noului Pamant isi cheama lucratorii de lumina sa-i activeze Puterea!!! Este ca si cum ati fi invitati intr-o camera intunecata sa o luminati si sa o ajutati sa radieze!

Fiica lui Ra, Ramania a mers la Mama-Peru si in Iordania-Tatal pentru a dezlega daruri dintr-un Inceput, de Altadata, din Acum si ale aseza in centrul triunghiului permitand acestei trinitati sa radieze. Si aceste coduri au fost activate de toti purtatorii de Sens care ne-au insotit in aceste revarsari de Lumina!

Sunt taine la care ati avut acces, dragilor aici pe teritoriul Ramaniei si care prin voi au ales sa se desfaca in teritoriile mentionate mai sus. Acestea sunt: Sf Graal, Sfera Initiala, Taina Kogayonului, Preotia lui Zamolxe, Taina Unimii, Triunghiul descris de Isus-Maria Magdalena-Sarra si care isi dezvaluie culorile abia acum in poarta descrisa de Ramania-Peru-Iordania.

De ce Ramania a fost aleasa ca tara-fiica sa activeze triunghiurile trezitoare-translatoare din reteaua Noului Pamant?

Inca Dintru Inceput i-a fost data aceasta misiune iar acum a venit timpul sa straluceasca aducand pe razele-i frumoase si emitente, Sens, Bucurie, Daruri in triunghiurile Trezitoare ale Noului Pamant.

La cat mai multa reamintire! Contractele Spirituale isi deschid portile si noi recunoastem ceea ce suntem in Impreuna-Una!