Invoc Lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Dreptatea ta,

Bunatatea ta.

Adevarul ( observati ca sunt enumerate 5 virtuti ca cifra acestui an, le puteti schimba)

Coloana sa fie pentru Bucuresti si frumoasa Ramanie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, intarindu-ne, inspirandu-ne, inaltandu-ne!!!!

In gand te chemam

Cu iubire imbracam

Mantia Ta!!!( Camasa lui Hristos este vindecatoare, dezvelitoare, inaltatoare)

Acum multi ani dupa 14 posturi de luni, am primit in clarul sufletului Sf Graal, Cupa Unimii, o initiere care s-a configurat ca fiind varful de con pentru ca dupa ea au mai venit inca 13, asezand in trena evolutiei ….multe talcuri. Atunci pentru prima data am simtit si am vazut cum de la chakra 4 in sus mergand catre centrii transpersonali se configureaza, Cupa Primirii, Christ Masculin si Christ Feminin, doua brate deschizandu-se si primind in Unime, Vocea Domnului, inspiratia, Gratia…Bucuriile Cerului!!!! Timp de 3 zile in acel post al 14 lea s-a asezat, aceasta energia alb-aurie cu ajutorul ei cunoscandu-i pe cavalerii Graalului activi pe 14 raze venind din toate timpurile, de pe toate planetele si versurile, sustind Trecerile, Prefacerile, Salturile. Si apostolii au fost cavaleri ai Graalului la fel multi sfinti unii dintre ei fiind intrupati, Acum, in Ramania pregatind zorii noului timp alaturi de multe spirite batrane…intrupate. Atunci nu stiam pentru ce ma pregateste Cerul insa hainuta aceea aurie …….plina de stele, cruci, sori, simboluri graitoare avea sa ma calauzeasca pe drumul treziei, trecand peste damburile karmice unind Cerul cu Pamantul in Sfant Numele Tau. Energia aceasta a Sfantului Graal este din ce in ce mai puternica incepand cu 2019 final de an de cand au inceput atacurile energetice pe planeta si mai ales ….asupra tarilor ortodoxe care au chip radiant, chip cristic, chip de lumina si care nu pot fi ingenunchiate.

In noptile in care treimile de Drept ma trezesc…cavalerii sunt activi in conul de protectie al Ramaniei, slujind tacut ……aparand, sustinand, inspirand, calauzind. Si parintele Arsenie Boca este un cavaler al Graalului, la fel Sf Apostol si Mucenic Andrei, Sf Grigorie Decapolitul, Regina Maria, Sf Dumitru, Sf Stefan cel Mare, Sfintii Brancoveni etc. Si multi spirite au primit aceasta investitura cereasca in trup sau in viata dintre vieti pentru a-si reaminti Contractul Colectiv pentru care au venit: slujitori ai Iubirii, unind Cerul cu Pamantul, dezvelitori, sustinatori, activatori ai celor 33 de coduri de lumina.

Cavalerii Graalului, cu inima trezita si chipul unit cu Cerul ascunsi printre noi, sunt aparatori ai crestinatatii, ai chipului christic, ai Noului Timp. Aici in Ramania …cat de curand dupa evenimente care ne vor trezi ochii interiori…..caci vom vedea ca ultima mare batalie aici se va da ….se va activa patria Graalului, Cetatea de Lumina, Noul Ierusalim. Exact din aprilie 2020( incepand cu Sfintele Sarbatori) transferul de daruri de la Ierusalimul vechi a inceput sa sa faca catre Ramania si continua prin fiecare Sarbatoare, cavalerii cu totii participand cu Graalurile lor la aceasta Primire in Unime. Si acest pamant binecuvantat se imbraca cu flori ale Unimii, cu credinta, adevar, intelepciune, clar, dezveliri….. Soarele Christic activandu-se Aici pentru Noul Pamant. De aici din aceste raze care tasnesc din piepturile cavalerilor Graalului ….cele 8 plase intunecate vor pica si astfel ne vom scutura cu totii de plaga aceasta a certificatelor, vaccinarii fortate, a controlului mintii, a cetei inimii, a otravurilor energetice, a somnului comfortabil. 

Pare ca e greu de crezut ca dintr-o tara mica vin evenimente atat de mari insa ele au fost ……..mentionate si de catre Sundar Singh, parintele Arsenie Boca, parintele Cleopa si alti cavaleri ai Unimii care au vazut Noul Timp.

Cavalerii Graalului pe cele 14 raze activate in totalitate……ne desfac in structuri, rostul acestor vremuri: sa ne crestem credinta, sa inteleptim drumul, sa ne activam clarurile, sa nu ne dam puterea, sa pastram vie in suflet Unimea, sa cultivam discernamantul, sa ne activam corpurile subtile pentru a pregati Carul de Foc, Carul de Lumina.

In Ramania s-au intrupat multi traitori de Sens, spirite batrane care au venit pentru a mosi prin darurile lor, Noul Timp. Si ei sunt sustinuti de cei 7 munti sacri, cele 18 000 de biserici, cele 500 de manastiri si multi sfinti intrupati sau de dincolo de val care participa la Prefacere.

Aceasta toamna nu este deloc una obisnuita, caci evenimente ceresti fara precedent……ne dezvaluie din ce in ce mai mult lucrarile divine care se fac pentru eliberarea noastra dar si a pamantului. Caci toti suntem prinsi mai mult sau mai putin aceste plase intunecate….de care scapam cumva noaptea( datorita acestor cavaleri) sau prin initieri, rugaciuni, fapte de lumina. Insa ele revin si revin luand chipul restrictiilor, al vaccinurilor, al certificatelor pana cand unii dintre fratii nostri isi vor da…toata puterea…fiind cumparati de Intuneric. Cernerea e foarte puternica si acesti Cavaleri ne dau din ce in ce mai multe semnale…sa ne ascultam sufletul, adica pe Mama Divina care ne graieste prin Intuitie sau pe Tatal Cer care ne vorbeste prin Reamintire. O inima trezita, o Cupa activata…..stie!!!! Nu e nevoie sa explicam logic ci pur si si simplu…..cunoasterea data de Ceruri e vie…..in toti aparatorii patriei Graalului.

Cautati in voi…….si veti gasi acest Graal care primeste in orice moment de liniste……..Indrumare!!!

Privind cu ochi ceresti Ramania, chipul ei de lumina …am vazut cum se strang pe toate cele 14 raze acesti cavaleri ai Graalului, civilizatii de lumina, sfinti, protectori, maestrii pentru a sustine mai multe Treceri care se vor face( nu toate cu blandete) pana la activarea Noului Ierusalim. Si acum pe 29 si 30 nov si 1 dec Ramania va primi noi daruri, noi puteri, noi forte care nadajduiesc sa ii atinga si pe guvernantii nostri( de altfel vanduti Ocultei, guvernului secret). Aceste activari, initieri la nivel de tara deschid noi porti de intelegere in noi, activand ochii cristici, ochii de lumina. A doua venire a inceput si ea se face treptat ……deschizand din ce in ce mai mult Graalul, pentru ca Noul Cer sa imbratiseze Noul Pamant.

Indrazniti sa va dezveliti maretia, frumusetea, radianta!!!!

….

Invoc Graalul interior

Patria Iubirii

Ochii de lumina.

Adanc in mine, Focul christic

S-a trezit

Develind Nou Timp si Unimea!!!!

In cupa iubirii

Dumnezeu graieste

Salutand Noul Om si Noul Pamant

Din RaMaNia!!!!

Din cele 14 raze…la mijloc in miez, tasneste focul christic cel care purifica acum timpul acesta, pasii nostri, ochii interiori. Indrazniti sa va spovediti in interior, sa va curatati sufletele, Doamne iarta-mi toate greselile facute cu voie si fara voie fata de Iubire, Armonie, Pace, Caldura, Discernamant, Intelepciune, Credinta dar si fata de bunuri, bani, case, oameni, sot, sotie, prieteni. Si eu ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Activati triunghiul iertarii cu lacrimi, oftat, cascat. Limpeziti in voi ….chipul pentru a primi Initierile Graalului.

Acesti aparatori ai Unimii, cu sabii de lumina, scuturi ale iubirii, cununi ale Soarelui Chistic, au in fata doi inamici Arhistrategia de Intuneric si Civilizatiile Controloare.

Ca sa sustinem lucrarea lor, activati corpul cauzal insotindu-ma cu intelepciunile sfintilor dar si cautand cauzele bolilor, buclelor existentiale, caderilor voastre, dati glas corpului budhic activand sentimente ceresti catre Tot si Toate, intrupati fapte de iubire…fata de toti cei care va irita, va sunt ostili, ii considerati dusmani.

Cu tine-Una!

In acest Faca Se Voia Ta….. unicitatea voastra va radia…alaturi de toate unicitatile care dezvaluie Soarele Christic!!!!

Cavalerii Graalului ne aduc in structuri curaj, forta, maretia, plinatate, verticalitate, limpezire, cuvant puternic, ochi fosnitori, asezare noua.

Pe coloana luminica a tarii, aceasta spirala a cavalerilor este vie noapte de noapte…lucrand pe fiecare corp cu fire aurii de lumina!!!!Cand in rasarit simtiti…o bucurie sau o putere sau un avant …de la acesti cavaleri ai Unimii vin aceste forte ceresti. Pe masura ce recunoastem voia lor si a chistului interior vom birui cu sabia credintei pe lorzii intunericului activi pe 8 raze….dar care nu reusesc sa se apropie cat si-ar dori de tarile care au verticala divina activa, chip de lumina, cele 33 de coduri christice active.

Cand m-am activat in dimineata aceasta le-am simtit prezenta in toata tara…..strabateam cereste fiecare raza simtindu-le Bucuria, Radianta, Unimea. Osti intregi adunate in trena tarii noastre descriind Spirala Inaltarii…..Sarbatoare in Unime. Sunt trei zile christice, azi pe 29, maine pe 30 nov si pe 1 dec de primire in Graal, a unor puteri care ne vor ajuta pe Toti sa ne scuturam de aceste Plase intunecate…Mai intai Aici in tara aceasta……apoi ……in alte tari ortodoxe apoi …din aproape in aproape catre cei deschisi. Va incepe cu Dezvelire multa, Adevar, Intelepciune. Sa pasiti pe Crucea interioara onorand Credinta( nord), Discernamnatul( Sud), Intelepciunea( Dreapta), Unimea( Stanga) iar in centru da-ti va voie sa simtiti Soarele Christic, Noul Cer si Noul Pamant.

Fie ca Intelepciunea, Bucuria christica si Unimea sa va calauzeasca in Tot si Toate!!!!

P.S. Pe multiplii de 3 (adica la ora 21 sau la 18 00 sau la 3 00) pe spirala de lumina va invit sa intrati cu o invocatie sau o rugaciune pentru tara. Poate fi ceva foarte simplu: Doamne Isus Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine Omul, fratii mei, RaMaNia!