Candva un taram frumos care avea forma unei stele cu 8 colturi a clipocit pe harta acestei lumi, fiind locuit de oamenii inalti, cu ochi radianti, traitori de Sens, frumosi si vii, entitati evoluate venite de prin ale parti ale Universului, cu misiunea de a unifica.

Din cele 8 triunghiuri au plecat religiile care au matasit drumurile, nascand popoare care si-au dezvoltat anumite atribute divine, fiecare in graiul lui insa recunoscand in Unime, Trinitatea Ra( Tatal), Ma( Mama), Nia( fiica). Demult si-au promis ca vor reintregi salba si se vor intalni Aici in taina lui Acum, fiecare cu ceea ce a dobandit de-a lungul multor vremi, radiind catre Tot si Toate din Plinul lor.

Au uitat? Nu. Multe guri cosmice, Vanga, Sundar Singh si altii au recunoscut triunghiul bucuriei, pacii si al unimii in care tarile- frati sunt invitate de catre sora RaMaNia, salem binecuvantat si roditor intru Unime, care imbratiseaza in mare drag Totul, marturisind fara orgoliu, dragul ei cel mare.

Tara aceasta de Trecere cu chipul atins de multe dureri, in colbul timpului strivita de multe copite, e radianta in Unime ca o fiica proaspata, frumoasa cu cosul plin de daruri, dupa multe teme topite in insasi trupul ei, lasand unitati de intelegere in multe triunghiuri emitente din reteaua Noului si Vechiului Pamant.

Ea leaga natiunile intre ele, amplifica glasul Centrului, aduce iubire, frumusete, cunoastere, accelereaza innoirile si prefacerile, deschide valsul Schimbarilor.

Cand varfurile celor 8 triunghiuri isi dau mana, activand salba de bucurii, Sfera RaMaNia deschide dansul tarilor facandu-le constiente de rolul lor in Acum de radacini, de darurile lor in Unime.

Sigur nu este usor sa fii imbratisata de colosii egotisti care cred ca evolutia se masoara in masini, case, calatorii hedoniste si cu toate acestea de ce multi frati (de pretutindeni) vin aici sa-si adape faptura interioara, de ce se nasc aici scoli de spiritualitate, de ce …. cei care vin din tari asa zis dezvoltate se indragostesc de fragezimea acestui loc, simt conexiunea cu Cerurile mai puternica si triunghiul bucuriei-pacii-Unimii ii atinge amintindu-le de ceva dintr-un trecut indepartat care se desface in Acum ca o salba de recunoasteri?!

Sa fie intamplatoare sederea lor in RaMaNia in cupa multor revelatii care isi desfac aripile cand nu te astepti…?!

Intr-o anumita vreme pe cand credeam ca o alta tara ma poate gazdui mai bine, am primit de la Centrul acestei Tari intr-un plic plin cu dor, chemarea de a ma intoarce Acasa, in sanul ei, onorand taramul acesta si planeta deopotriva, sprijinind trecerile si unind.

Initial m-am prabusit sub o ploaie de lacrimi dragul fiind foarte puternic si aproape ca am refuzat sa mai dau mana cu Germania…. apoi sufletul m-a jutat sa primesc corect aceasta chemare, intelegand in acel rasarit in care primeam alaturi de Cavalerii Unimii, felia mea de misiune, ca Impreuna suntem Una si valsul se va face cu toate tarile in marea bucurie a regasirii.

Privind altfel aceasta lucrare as vrea sa multumesc Marii Fratii Universale care mi-a ghidat pasii spre Contractul Spiritual al acestei tari intelegand din Unime rostul ei, nu din ceata televizorului sau din colbul unei iluzii.

RaMaNia isi intinde din nou prin brate cosmice darurile, lucrand in triunghiuri de lumina aducand la centru in fiecare configuratie, Tatal care da mana cu Mama si Fii, constiinta ascensionata 3 in 1, Unimea prin care rodim in Tot si Toate.

Va invit pe 3 dec la ora 19 sa ne reamintim contractul nostru legat de Ramania si sa valsam in Impreuna-Una.

Unde? Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2

Cat? Min 30 lei

La ce ora? La 19 incepe atelierul, la 18 45 sunteti asteptati

Cu drag,