M-am trezit intr-o gradina de flori, frumoase, unduind matasos, chipurile acestor flori fiind ca niste buchete de luminescente ce se uneau cu inima ta. Mai multi copiii se jucau aici in rochii simple plamadind din bucuria lor……curcubee. Joaca aceasta era insotita si de mici zboruri in care pasari frumos colorate se impleteau in aer cu aceste fiinte dragalase.

Am intrebat-o pe AzRa …unde suntem?!!! In raiul copiilor. Sunt cei care se pregatesc sa coboare pe Geea, cei care vin aici in timpul noptii pentru a se hrani cu bucurii ceresti si cei aflati in ragazul de timp dintre viata de pe Geea si viata intru Hristos. Si la aterizare ca le numiti, somn lucid sau moarte clinica sau simplu calatorie…..unii chiar povestesc despre…..Prietenii lor si acest Acasa, Paradis regasit dupa care copiii chiar plang…..si care nu sunt imagerii ci Locul Celest de unde au venit, Raiul/ Cerul precum si familia lor de lumina cu care se intalnesc in timpul noptii sau in faldurile zilei.

Mai multe suflete s-au asezat in hora un fuloar roz de energie atingandu-i pe toti, altii tot asa insa atinsi de un fular auriu. Si cele doua cercuri se intalneau reveland Nelimitarea. AzRa m-a invitat in primul cerc…unde am simtit stand in contemplatie pura …o energie foarte puternica raurind peste mine ca un flluviu care matasea totul….de Sus pana Jos. Si aceste rauriri erau vii, lumina lichida curgand foarte puternic, la final triunghiuri din Flori imbracandu-ma cu Totul.

Flori de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul trezit.

O spirala de flori mi s-a asezat in suflet si AzRa a spus: O noua familie de lumina se pregateste sa coboare alaturi de celelalte 12, cercurile lor de lumina vindecand planeta, sprijinind Trecerea, reveland Cerul. Prin ei veti primi noi infuzii de lumina, triunghiuri de daruri, activari ceresti.

Primul cerc de copiii s-a ridicat …….asemenea unor sfere frumoase luminoase, pentru cateva clipe desenand mai multe geometrii unele cunoscute cum ar fi …..Floarea Vietii, Fructul Vietii, Samanta Vietii, Pomul Vietii altele noi graitoare. Si aceste cunoasteri vii se asezau in noi-toti ….deschizandu-ne la timpul potrivit asemeanea unor carti.

Cand vor cobora…spuse AzRa…pe aripile lor vor fi aceste coduri ceresti. Aripi? Aripi de lumina, invizibile ochiului obisnuit insa vii intru Hristos. Si ele se vor dezveli pe masura ce darurile lor vor capata voce.

Un ecran s-a deschis si am putut vedea…..Marea Cernere cu multe suflete plecand pana in 2033 si pe 12 plus 1 raze, copiii viind, aducand noi flori ceresti, reveland zborul, unimea, bucuria. Curatarea era vie si stiuta, cei care plecau primind tot sprijinul la intoarcere, cei care coborau…la fel…simtind ca acesta este Rostul cel Mai Inalt. Si planeta primea prin acesti copiii noi infuzii de energii care plamadeau un viitor plin de intelepciune, de de iubire, de pace.

Un alt ecran s-a deschis: Cercuri de luminatori si Noul Pamant gazduind doar o treime, Cei Ramasi fiind Sfere Triunice conectate la Voia Domnului, Fiinte de Lumina, pline de Bucurie. Geea era radianta, vie, apele ei glasuind. Cuvantul Domnului era viu si Chipul de Lumina coborase intru cei Stiuti. O pace radianta aurise totul, Cetatea alba fiind plina de Muzica Sferelor. Energia Graalului ii atinsese pe toti, Omul cu O mare fiind Cupa Unimii ce uneste Cerul de Pamant. Erau multi copiii al caror zambete uneau sufletele. Planeta avea o unica respiratie, viul Christic imbratisand Totul.

Un alt ecran s-a deschis: Mai multe cercuri albe cu Intelepte si copiii auriti care primeau in cupa interioara, cuvinte-geometrii. AzRa imi intelese gandul si spuse: E clasa calatorilor in Unime. Ei creeaza punti vii intre lumi cu supralumi. Calatoriile lor sunt transporturi/ zboruri/ deplasari in Unime. Un spirit frumos mi-a atras atentia…O fetita….cu ochi vii, patruzantori care m-a privit intens, unde ei de energie find foarte diferita de a celorlalti. Cine este? am intrebat-o pe AzRa. Este Ecaterina, a venit aici in acest ragaz de timp dintre ceea ce voi numiti viata si moarte corect ar fi dintre viata de acolo si viata intru Hristos. Acolo pe Pamant ea este in coma, aici dupa cum vezi….studiaza. Si este primita de Intelepte pentru ca si ea este o calatoare in Unime. Adica? Conecteaza oamenii la Ceruri prin glasul rugaciunii, prin forta lacrimii, prin credinta. Calatoreste intre lumea densa si Raiul Copiilor. Ecaterina s-a asezat in primul cerc ….si a primit si ea infuziile de energii apoi in al doilea cerc unde spirale de flori i-au atins energeticul de Sus pana Jos apoi s-a ridicat la nivelul primului cerc alb si a primit ….BineCuvantarea. O cununita frumoasa formata din flori-intelegeri era pe crestetul ei atingand Departarile. Un alt ecran se deschise…cu cercuri largite de oameni care se rugau pentru ea, aceste rugaciuni fiind ca niste spirale de lumini care ajungeau pana aici. Si vocile erau vii tasnite din suflete care raureau in lacrimi. Langa Ecaterina, aparu Sfanta Ecaterina, Sfantul Mina, Sfanta Catrina, triunghiul radiind de cateva ori, undele aurii atingandu-i corpul de Sus pana jos. Infuzia era vie, zambetul ei din ce in ce mai larg, frumusetea ei radianta.

AzRa…ma privi unduios: Stiu ce vrei sa spui. Intreab-o: Vrei sa te intorci?!!…..si i-am intins mana…. M-a privit usor trista apoi zambind si uitandu-se la Intelepte si triunghiul Sfintilor spuse: Aici sunt Acasa. Apoi s-a uitat la spiralele de rugaciuni-luminite care ii erau trimise ca niste scrisori de iubire. Le-a imbratisat cu toata dragostea si le-a raspuns tuturor pe indelete, trimitand cate o sfera frumoasa de iubire…fiecarui suflet. Si rochia ei s-a umplut de flori si cununita ei radia iar zambetul ei era plin de bucurie.

AzRa ma lua de mana si ma duse la clasa graitorilor divini. Aici erau 12 suflete care invatau sa aseze in cupe-cuvinte, energii care sa transforme, sa modeleze, sa transmute. Si fiecare grai conectat la varful triunghiului venea intr-o energie aparte, culori diferite atingand centrii superiori, declansand Raurirea Divina. Graitorii divini asezau cuvintele ceresti in suflet…ca ele sa rodeasca la timpul potrivit. Si ei s-au asezat in primul cerc, apoi in al doilea, au activat nelimitarea, apoi au creat o geometrie proprie cu care sa atinga Timpul, Omul. Planeta.

Un clinchet ca de clopotel mi-a dat de veste ca trebuie sa ma intorc. Mi-am intors privirea catre AzRa. As putea sa o duc pe Ecaterina…la ai ei? Am indraznit sa intreb. AzRa mi-a aratat …mai multe sali: a operatiilor ceresti, a cuvantului de lumina, a jocului celest, al bucuriei radiante, a calatoriilor cu aripi de lumina. Aici e atat de minunat…imi spuse. Inteleptele vor decide…insa nu va intristati. In limbajul iubirii veti putea comunica…oricand. Am privit-o pe Ecaterina. Tu vrei sa revii? M-a privit zambind…o parte din mine ar vrea o parte se bucura de ceea ce a gasit Aici.

Am inchis ochii si am vazut cele doua hore de copiii cu Ecaterina alaturi dansand la inaltime creend bratari ceresti, valsuri divine, bucurii ale nelimitarii.