Atunci cand ganditi, traiti faceti un anumit lucru neconcordant cu legile divine, vi se da un timp de rescriere, un ragaz pentru indreptare de care sunteti constienti sau nu desi propria constiinta plina de neliniste contine feedback-ul pe care Universul vi l-a trimis la ceea ce ati facut si nu va sustine in Nelimitare.

Limpeziti fapta, spalati-o in lumina. Apoi uniti-va cu Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil.

La Centru in brate ceresti veti putea rescrie bucata de drum. Gropile vor deveni daruri, prapastiile- innoiri si zboruri lacrima-tandra bucurie.

Insa nu asteptati ca din Clepsidra Universului sa se scurga si ultimul fir de nisip si plata sa se descarce in viata voastra tropotind cu boli sau opriri de la spor, bucurie, fericire.

Ragazul de timp va e oferit spre inmultire, zbor, rodire si nu spre plata, boala, disolutie.

Orice ati facut, recunoasteti in taina inimii, daltuiti cu responsabilitate, spovediti, impartasiti.

Atunci cand rescrieti o fapta chiar daca consecintele vor cobori, veti plini de lumina in furtuna si aproape ca nu veti simti frigul, vantul, zbuciumul.

Ragazul de timp e spre absolvire, spre dulce primire Acasa. Fiul ratacit se intoarce aducand in taina recunoasterii, bucuria reala de zbor.

Maestrii Timpului va stiu Fapta iar Maestrii ascensionati va cunosc Inaltarea.

Lasati-va Fluviului Divin si spalati ceea ce ati creeat pentru a intra in vals ceresc, tamaduind, asezand la Centru, inviind.

Unimea va asteapta in tandra limpezire si versul ei divin e doar Plutire.

In ochiul cosmic, Timpul suntem Noi, constienti de Drum, Bucurosi de Devenire, Frumosi.