Contractele noastre spirituale contin teme si lectii de viata pentru care avem la dispozitie un anumit ragaz de timp. Ca la scoala….Cand el se termina apar semnalele de alarma, micile somatizari, accidentele, bolile grave. Cand stam in dualitatea gandurilor, a emotiilor, a faptelor generam  bucle emotionale si existentiale ce ne conduc pe spirala descendenda activand alunecari si chiar caderi in destin ce se traduc prin stari proaste, emotii disonante, neimplinire, accidente, mici sau somatizari, boli ale caror cauze se afla in amanarea temelor de viata in terminarea ragazului de timp. 

Triunghiul care va sustine sa cresteti este format din sanatatea gandurilor, a emotiiilor si a faptelor. Cum alunecam in destin?Cum cadem pe spirala descendenta? Alegand sa fim in doua barci …..intr-o casatorie daruita de Dumnezeu dar si intr-un amantlac un barbat focos. In ambele situatii mintim activand mai multe triunghiuri cu varful in jos: dispret-falsitate-lasitate, suparare-neacceptare-neprimire, mi se cuvine-impietrire-plictis, frica de singuratate-frica de plictis-ignoranta, desfrau-minciuna-necunoasterea legilor divine.

Aceasta dualitate ce activeaza alunecarea  se poate manifesta si la serviciu cand fac proiecte pentru un prieten si ma prefac ca-mi onorez atributiile pentru firma X. Iau insa bani din 2 directii fara a fi transparent-integru-aliniat la voia divina. Un alt exemplu este acesta: ma duc la o ghicitoare dar in acelasi timp urmez si scoala de radiestezie. 

Aparent ambele variante sunt interesante insa doar una iti aduce linistea constiintei.

Ce este constiinta? Este degetul divin, ochiul cosmic, instanta care ne valideaza felul in care ne-am facut temele de viata, ecranul pe care se proiecteaza faptele noastre si care ne aduce stari inaltatoare sau emotii disonante dupa cum noi ne-am incarcat constiinta cu vreun amantlac sau am descarcat-o limpezind-o la un duhovnic, psiholog, metaconsilier.

Constiinta noastra nu poate fi anesteziata cu medicamente sau argumente. Nerespectand legile divine, constiinta se incarca generand ca orice cos de gunoi plin cu miasme…… dezintegrari, bucle existentiale, boli.

Constiinta noastra se afla la intersectia dintre triunghiul cu varful in sus( individualitatea) si triunghiul cu varful in jos( personalitatea). Atunci cand trecem dincolo de val si mergem sa ne intalnim cu Sfantul inteleptilor pentru a evalua viata pe care tocmai am traversat-o, ceea ce doare……pentru ca acesti profesori ceresti nu sunt punitivi, nu tipa, nu ne biciuie …este doar propria Constiinta. Ea stie cat te-ai abatut de la Cale, mintind, manipuland, vorbind prostii, cat ai alunecat. Si de multi ori ajungem aici ca Falsi dumnezei sau Nimicuri crezand ca am gandit, spus, actionat, corect, integru, aliniat la Voia Divina. 

Orice bucla emotionala sau existentiala incepe cu a sta in doua barci la nivelul gandurilor, emotiilor, faptelor….Incep sa joc la 2 capete. 

Cum pot alege inaltator pentru a urma Calea, Adevarul, Unicitatea radianta?

Incep cu o spovedanie, o curatare interioara facuta cu lacrimi, o eliberare de frici, meschinarii, lasitati, minciuni, o limpezire in ochii lui Dumnezeu.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta, 

Caldura, 

Intelepciunea ta

Coloana sa fie. 

Cu ochi ceresti 

Din albastrul pur ne privesti, 

Limpezindu-ne, intarindu-ne, dezvelindu-ne, 

In gand te chemam, 

Cu iubire imbracam, 

Mantia Ta. 

Curatand burduful interior vor aparea marile intuitii, alegeri, deschideri de Sens se va activa clarul, discernamantul, intelepciunea. Pentru a ne reaminti contractul nostru spiritual, postul, spovedania, initierile de lumina, calatoriile cu talc, sentimentele inaltoare, marile intrebari, faptele pline de jertfa ne pot ajuta. Ele ne deschid poarta pentru a intra pe Cale iesind ( din fundatura sau de pe o straduta ingusta.). Si urmand busola divina se contureaza Marea Poveste.

Nu putem activa soarele christic in dualitate pentru ca Dumnezeu nu este dual.

Urmand chipul christic, treimea interioara, vom sti respectand legea divina care este cea mai inalta alegere ….pentru a evolua.

Cu doua povesti sau mai multe ( o amanta, un amant si un sot) care se desfasoare concomitent, in  doua sau mai multe barci fara a respecta legea divina, cu sufletul sfasiat, speriat ca ai putea fi descoperit, cu ceata gandurilor …..si mii de emotii…….ceea ce accesezi nu este decat un iad interior al tipetelor in nici un caz, IMPLINIREA. Si cum poti spart fiind sa simti bucuria cereasca, valsul sferelor, Unimea?

Un templu al cuplului sau al profesiei nu se poate naste in minciuna, dualitate, falsitate.  Lipseste fundatia formata din integritate, lipsesc coloanele alcatuite din virtuti, alegeri inaltatoare, bucurii ceresti si mai ales lipseste acoperisul, triunghiul celest din care tasnesc marile daruri. 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice