Iubesc sa lucrez cu triunghiurile de lumina nu doar pentru ca am mosit acest sistem si imi este atat de aproape ci pentru ca in bratele de lumina ale entitatilor care descriu triunghiul, parti din fiinta mea se trezesc si radiaza. Si aleg sa raman in centrul unui triunghi cateva minute sau mai mult, hranindu-ma, intelegand, iubind totul pana cand simt ca pot pasi intr-un alt triunghi intregitor ca si cum as valsa cu Cerurile, topind in mine unitati de Sens, ca si cum m-as scufunda in Totul, cald, frumos, extatic.

Nu va grabiti sa le activati, unul cate unul ci permite-ti-va sa ramaneti in ele si sa le simtiti puterea. Abia atunci cand radiati in ele treceti la urmatorul. Ele sunt ca niste hainute energetice care capata luminozitatea maxima atunci cand voi le onorati, oprindu-va in ele.

In dimineata aceasta am vrut sa ma las imbratisata de recunoastere de Sine-bucuria de a fi-iubirea de tot si toate si am simtit cum fiecare celula vibra in acordurile iubirii ca si cum m-as fi acordat la Imensitati, ca si cum mi-ar fi vorbit Centrul. Devenisem un instrument cosmic si muzica divina radia in mine, cu mine in Impreuna-Una.

Triunghiurile de lumina sunt pasi cosmici, bucurii intregitoare, revarsari de Sens.

Nu le chemati cu mintea ci cu sufletul-cupa. Trinitatea care Sunteti, stie si ea se imbraca in lumina cu aceste intregiri.