Dragilor sunt multi Traitori de Sens in tara aceasta care stralucesc ca niste Sori comunicand pe raze cu marele Centru si aducand in Aici si in Acum, unitati de cunoastere, rodiri in Unime, straluciri care se impletesc cu faptura voastra de lumina in Adevar, ajutandu-va sa va recunoasteti si sa emiteti din Maestrul care Sunteti.

Si nu contest nici un american sau vreun neamt in lucrarea lui de lumina, insa in Acum, Ramania are nevoie sa-si recunoasca fortele, sa-si iubeasca oamenii, sa puna luminile pe comorile pe care le are. Triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Frumusete-Bucurie straluceste in Centrul ei si din el pe raze lucratorii in lumina din aceasta tara duc unitati de Sens pe toata Planeta.

Ati cumparat de la vecinii din fructele lor coapte mai mult sau mai putin in focul cunoasterii acum e vremea intoarcerii la radacini, a recunoasterii darului care suntem, a ridicarii in Impreuna-Una.

Profetul se intoarce acasa si este imbratisat de familia lui.

Luati-va puterea inapoi si cauta-ti fratii din lumina cu care sa construiti o noua tara, o altfel de viata.

Poate va este greu sa credeti ca Ramania este o moasa si un indrumator pentru cunoasterea dintru Adevar. Nu mai este un importator speriat, fara discernamant care cumpara orice pentru a purta false cununi …este o putere  care straluceste catre tot si toate ajutandu-si si vecinii-frati si surori sa se ridice.

Dati tarii voastre si oamenilor de langa voi, unitatile de recunoastere pe care Sufletul vostru le stie.

Si ce poate fi mai frumos pe aceste radacini de  lumina cu noi oamenii impletiti ca o tulpina solida, coroana Ramaniei sa straluceasca in mii de roade?