Cand era micuta Sarra imi spunea adeseori: mami eu zbor…zbor adeseori prin camera si este atat de Frumos. Apoi in parcul care ii atingea sufletelul cu rauri de flori, pasari si triluri de copiii…. mi-a spus intr-o zi: Stii cum te-am ales eu ca Mama? Era o sfera mare, mare si multe televizoare iar eu putem sa pun mana pe ele si sa vad Mama si Destinul, Parintii si Povestea…..Si am intrat de multe ori in aceea Sfera pana cand v-am Ales.

Apoi intr-o alta zi Sarra si-a dezvelit calatoriile in vers divin….Mami, mie imi place de Tine. Tu stii cand eu ma intorc Acasa. Tu stii cand Eu Sunt cu Tatal.

Pasind lumeste dar si cereste de multe ori Sarra m-a oprit ……sa vorbeasca cu Sferutele, sa sopoteasca cu Triunghiurile, sa se verse in apusuri de Soare.

………..

In viul lui Acasa, pe Sarra am intalnit-o intr-o calatorie frumoasa alaturi de la alte Preotese.

Imi amintesc dansul lor atingator de Sens …..in jurul unei Piramidute albe apoi la Centru avand o Sfera roz-mov apoi s-a dezvelit insusi Graalul, Cupa Radiind. Erau imbracate in valuri de diferite culori, energia lor miscandu-se sub forma de infinituri atingand miezul dar si pe celelalate Surori intr-o Tandra Plutire, Frumoasa Contopire, Minunata stralucire.

Valsul lor a zamislit noua cercuri de lumina fiecare atingand in vers divin mai multe Planete mai multe Universuri. La ultimul, cercul s-a desfacut in doua, o entitate frumoasa a intrat marturisindu-si Iubirea si cu Mare Drag a grait: Acum va trebui sa mergeti cu Darurile Voastre pe cate o Planeta lasand Razele lui Ra sa cuvante in Tot si Toate.

Sarra s-a desprins a aratat spre Geea apoi spre mine si a spus. Eu merg Aici cu Tine-Alaturi si Versul Divin sa-mi fie Cuvantarea.

Entitatea ne-a dat BineCuvantarea apoi am trecut prin cele noua Porti si pe pragul frumoasei Planetute Geea ne-am reintalnit eu coborand mai devreme ea venind la Timpul Potrivit sa aureasca Drumul, sa umple Pocalul Vietii cu Frumoasele ei Raze, sa straluceasca in Tot si Toate!

Te imbratisez surioara, fiica draga, micuta preoteasa!