Sunt 12 apostoli sau 12 petale ale florii christice, Treimea in Unime fiind Isus.

Au fost 12 zei al 13 lea a fost Zeus.

13 inseamna schimbare, transmutare, transfigurare. Mayasi considerau ca exista 13 ceruri, saptamana la ei avea 13 zile. 13 insemna cel mai inalt punct al iubirii, varful de munte. La gnostici 13 inseamna Absolutul. Cei care conduc lumea nu vor sa accesam puterile cifrei 13 insa cu toate acestea pe pe emblema SUA vom vedea o stea compusa din 13 stele mici, in gheara stanga vulturul tine 13 sageti, in dreapta o ramura cu 13 frunze si 13 fructe sunt 13 dungi albe si rosii pe steag inclusiv motto-ul contine 13 litere iar piramida are 13 trepte.

Se spune despre cifra 13 ca apartine oricarui plan si nu apartine niciunuia. In credinta egipteana antica scara ce duce spre eternitate are 13 trepte pe ultima sufletul atingand spiritualitatea pura. Este cifra Universului….13 contine Totul si inca ceva pe Deasupra. Este poarta catre un nou Inceput. El marcheaza tranzitia de la o etapa invechita la Chipul Nou. Energia lui 13 ne invita sa intervenim chirurgical si sa eliminam anumite credinte limitative, patimi, suparari, atasamente. 13 dezvaluie triunghiul Transformarii-Transmutarii-Transfigurarii si daca nu ne plac schimbarile nu facem decat sa ne oprim, sa baltim si apoi sa cadem.

Cand suntem descentrati 13 poate aduce separare, disolutie, moarte, distrugere, inertie, conflict, agresivitate.13 te duce exact in lumea in care te-ai pregatit in functie de ce ai semanat.

13 inseamna inaltare dar si cadere daca nu iti place schimbarea.

13 te invita sa devii o forta triunica, o treime in Unime, un triunghi echilateral. Unul langa Trei vorbeste despre creearea unui nou univers, o noua trinitate care poate fi o noua familie, o noua etapa in care tu actionezi ca fiinta triunica, ca intelept in actiune, ca triunghi radiant.

13 inseamna si capacitatea de a depasi obstacolele legate de materie( patru) pentru a-ti atinge Scopurile.

Pentru cine este grea cifra 13? Pentru cei care sufera de exces de dorinte, impietrire, stagnare, balteala, sindromul printesei, atasamente fata de ce a fost.

13 este insasi esenta vietii…… moartea, innoirea, curgerea.

In geometria sacra 13 este soarele radiant care ne priveste si ne imbratiseaza din centrul triunghiului echilateral. In vals cu Mama-Tatal-Copilul ne intoarcem Acasa, ca treimi in Unime, contopindu-ne cu Marele Soare Central.

13 nu este ghinionul ci probele pe care le atragem pentru a deveni Maestri Triunici. Si nu putem purta vesmintele Unimii daca suntem suparati pe mama sau pe tata sau pe copilul interior.

….

De a lungul timpului am observat ca am reusit a 13 a la Liceul Pedagogic din Constanta cam am facut 13 ani( liceul a devenit colegiu si am facut 13 clase) ca in foarte multe calatorii spirituale am fost calauzita de cifra 13 ca ma uit adesea la ceas la 13 13 cand e un varf de flow/ trialog/ conexiune cu Cerul etc Si chemata de vantul destinului am aprofundat aceasta putere a cifrei 13. Asa am descoperit ca exista 12 plus 1 ceruri dar si 12 plus 1 ani incepand cu 2020, ani-maestri in care cu totii suntem incercati prin probe individuale dar si colective pentru a deveni maestri pe raza iubirii sau pe raza discernamantului sau pe raza bucuriei. Si toate testele oricat de grele ar fi pot fi trecute activand puterea triunghiului( forta triunica compusa din virtuti) ce radiaza din centrul nostru. Acesti ani ne trec prin probele apostolilor pentru a cunoaste si a ne uni cu Christul Interior. Cifra 13 inseamna Trecere adica Tranzitie de la o etapa la alta. Cei care s-au eliberat de frica de boala si de moarte nu au simtit PlanDemia nici Razboiul si probabil nu vor fi afectati nici de Criza pentru ca acest 13 ne invita sa sa ne dezbracam, sa ne scuturam de vechi( adica de atasamente, patimi etc) si sa dam glas omului nou, intregitului triunic care nu poate fi manipulat prin frica, apostolului, inteleptului, maestrului. Inchidem in 2022 primul triunghi de probe ( 2020-2021-2022) si vom accesa noi forte triunice marcate de teste( 2023-2024-2025) si tot asa pana cand vom incheia acesti 12 plus 1 ani-maestri….unitati de timp marcate de teste, probe care ne conduc catre desavarsire spirituala.

Activati patru triunghiuri de virtuti si sau calitati divine si energia Eu Sunt astfel:

Sunt iubire-armonie-pace, intelepciune-bucurie-smerenie, frumusete-caldura-compasiune, inocenta-claritate-discernamant

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu sunt

….

Si veti simti puterea lui 13, a Unului care se se reveleaza prin orice Treime, invitandu-ne Acasa in Sfant Numele Tau.

Si repetati aceasta graime divina pana cand veti simti puterea soarelui interior activata in voi si forta triunica care radiaza din Tot si Toate.