In petala inferioara a optului se afla toate restantele, neinvatatele, nespusele si nefacutele pe care noi le-am creat acum si altadata si care in taina regasirii ne cheama sa le spalam, limpezim, luminam cu mare bucurie redand acestei petale Stralucirea dintru Inceput.

Am ales ziua de 8 pentru atelierul Preoteselor dezlegand cu ele alaturi aceasta petala-durere a noastra, a Bucurestiului  a Tarii dand drumul Frumusetii, Iubirii, Dragului peste ea si privind in Lucrare cum incepe sa straluceasca sa devina o Sfera, de mana cu cealalta Sfera, in vals atingand Totul.

Stiu ca faceti adeseori scufundari, prin introspectii, regresii, terapie in aceasta petala in care gasiti parti din voi care tipa insa nu uitati sa faceti aceasta calatorie in corp de lumina, cu multe initieri pe aripi, pentru a nu va prinde din nou in hauri si pentru a nu va chinui in munca voastra de curatare si limpezire, ci doar atingand cu lumina, sa transformati praful in stralucire si Omul sa rodeasca, recunoscand Puterea lui, radiind.

Si daca sunteti in lucrare si aveti multe neiertari, asezati-va in petala care cuvanta din Unime, intindeti mainile catre cei pe care nu i-ati iertat intr-un infinit alb-argintiu graitor imbracat in triunghiul divin descris de Mama-Tata-Fiu, Fiica si incepeti sa va faceti iertarile fata de ei si fata de familia divina, iertandu-va si dezlegandu-va si pe voi in maniera aceasta, Va iert, Ma iert, Rog sa fim iertati si dezlegati, Suntem Una cu Iertarea.

Cand intrati in Unime cu ei alaturi, simtiti bucuria Regasirii, Frumusetea de a fi Impreuna-Una, insasi Pacea.

Veti vedea apoi cum si petala care a gazduit neiertarea s-a limpezit si in fuziunea regasirii, Sfera care Sunteti straluceste.