Incercati sa vizualizati o cruce formata din doua infinituri. Asezati pe una din petale, intrebarea, meditati trei seri si veti primi indrumarea pe care sufletul vostru o cheama.

Multumiti simtind nelimitarea care sunteti.

Bucla de sus este eul superior, bucla de jos este eul inferior care isi dau mana intalnindu-se in Taina Unimii. Cata conlucrare, cata impletire, cata recunoastere!

Supraconstientul saluta subcontientul in dezvelire iar Omul invata sa straluceasca eliberand din subconstient, supararile, regretele, atasamentele devenind din aproape constient de varfurile sale.

8 ul este soarele mare care intalneste soarele mic, bucuria divina care se intalneste cu bucuria lumeasca, divinul care imbratiseaza Omul.

Creeati o coloana din aceste petale si veti simti cum va inunda nelimitarea, jocul cosmic, iubirea de tot si toate.

8-ul este si balanta cosmica, echilibrul care se vrea atins, intalnirea cu justitia divina.

Astfel 8-ul ne reveleaza temele, care se activeaza in petala superioara pentru a fi transformate in unitati de sens de petala inferioara.

De sus pornesc mingiile cosmice, creendu-se bolti de lumini intre cele doua petale.

Cand pamantul raspunde, cele doua petale se suprapun, stralucind in Unime ca o sfera.

8 ul ne conduce si in teritoriile feminitatii, familiei, iubirii, relatiilor cu sexul opus si daca am gresit cumva acum sau altadata fata de armonia din cuplu, fara de iubirea din cuplu, fata de comunicarea din cuplu, fata de bucurie, liniste, intelepciune, discernamant, frumusete 8( insasi justitia) ne invita sa rescriem partitura in Unime, recunoscand ce a am semanat si punand in balanta cosmica, fapte de iubire, bucurie, liniste, frumusete, drag.

Activati 8 ul sau crucea divinului feminin( formata dintr-un 8 pe orizontala si un 8 pe verticala) intr-un triunghi de lumina aurie si veti simti puterea aceastei geometrii in structurile voastre. Este un minunat martisor ceresc care echilibreaza, aduce sens, marturiseste in Unime.

8 ul ne dezvaluie si legea cauzei si a efectului. Cauza din petala de sus aduce efectul in petala de jos dar si legea contrariilor, virtutea de sus care activeaza viciul de jos.

8 ul pe orizontala este si braul cosmic care ne sustine trecerea, devenirea, ne protejeaza, ne devereste schimbarea.

Cifra 18 se traduce in unime: Unul te invita sa recunosti Divinul care esti, limpezind, eliberand, intelegand 28 este energia celei de-a doua veniri care te conduce in teritoriile recunoasterii de sine, 38 este trinitatea care la centru dezvaluie infinitul care esti, 48 impartaseste din darurile tale, 58 afirma-ti maretia, 68 aseaza darul in teritoriile iubirii, regasirii, impletirii cu tot si toate, 78 cultiva verticalitatea, 88 exprima avantul, 98 sfera care esti straluceste.

8 ul este mana cereasca care te invita in limpezire pentru a ti revela Darul care esti.

Va invit pe 11 martie in ceainaria Aristocats sa recunoastem in Unime, bucuriile feminitatii.

Ora? 19 00

Cat? 30 lei

11 care in dualitate inseamna si separare, rupere, divort, intra in triunghiul de lumina format din 1-8-1 dezvaluid Unimea care saluta Feminitatea in Impreuna-Una.

Intoarcerea acasa este frumoasa, calda, iubitoare, valsul celor doua petale facandu-se in taina Recunoasterii de Sine.