Stiu ca mass media, medicina alopata, industria farmaceutica ne-au daramat fiecare an conducandu-ne prin frica-neliniste-obsesii catre operatii estetice, medicamente in exces, psihiatrii insa ceea ce as vrea sa stiti din micile mele calatorii in lumi nevazute este faptul ca fiecare an are o putere a lui care se dezvaluie din aproape in aproape cu fiecare tema de viata facuta, cu fiecare dar impartasit, cu fiecare intelegere care radiaza prin noi. Si da exista o trecere intre ani si poti ramane blocat in 2008 cand criza ti-a furat apartamentul sau in 2013 cand te-a parasit sotia insa doar de tine depinde sa ramai conectat si prezent in bratele stralucitoare ale fiecarui an, trecand frumos de la un an la altul fara frica ca ti se va descoperi varsta, fara neliniste in fata batranetii intelepte, fara grija ca va veni candva, moartea.

In adevar trecem prin evaluari ceresti la fiecare trei nopti, inainte de echinoctii si solstitii, in decembrie al fiecarui an, cand terminam o intrupare, la final de ciclu si de scoala planetara insa aceste intalniri cu Sfatul Inteleptilor nu au nimic punitiv sau justitiar, ceea ce doare este doar propria constiinta ca nu am realizat, implinit atatea lucruri cate ne-am propus.

Reamintiti-va contractele voastre de suflet si incercati sa va acordati pasirea cu hartile ceresti punand pe fiecare raza a vietii cat mai multe ganduri luminoase, sentimente inaltatoare, fapte intregitoare.
Astfel veti simti ca fiecare an straluceste in pomul christic, in viul interior alaturi de globuri-bucurii, globuri-frumuseti, globuri-intelepciuni la care nici n-ati sperat.

Nu trebuie sa ne ascundem dupa o varsta mai mica decat daca ne simtim pitici.

Am fost creati cu chip trinitar sa fim copiii nu sa ramanem copiii si imbracand triunghiul ca mame, tati dar si copiii putem fi intelepti jucausi, intelepti uimiti, intelepti puri, intelepti frumosi.

Cum se aseaza in voi radianta, puterea, frumusetea fiecarui an?