Mergand pe cararile sprintare ale vietii observi ca la inceput puterea diplomelor, a premiilor, a vorbelor frumoase iti da forta de a cladi, de a urca pe scena, de a avea grai. Si ti se pare firesc ca aceasta putere lumeasca sa fie vie pana la adanci batraneti. Insa exista momente in care puterea aceasta dispare sau nu te mai ajuta. Scena construita cu greu se prabuseste la fel imaginea, increderea, acceptarea, iubirea, iertarea. E momentul sa iesi din triunghiul cu varful in jos unde egoul te-a pacalit construind castele pentru tine si cei dragi si sa intri in Templul Unimii, golindu-te de asteptari, ambitii, conditionari. Te intorci acasa ca intelept inocent, forta triunica in actiune, Graal divin. Al tau sunt Tata!!!!

Nu stiu daca ati experimentat aceasta stare pierzand o casa sau un job sau un premiu insa cu siguranta…ati simtit in momente simple, nerimelate ca o putere frumoasa coboara in voi, aducand speranta, intarire, sustinere cand poate nu mai aveati nici o asteptare. Exista putere lumeasca si putere cereasca, triunghi cu varful in jos si triunghi cu varful in sus, ce conlucreaza in dezvelirea Omului cu O mare. Si oricat de multa putere lumeasca am avea….e atat de fragila in fata provocarilor vietii!!!!

Daca privim omul ca o cruce frumoasa in actiune descoperim verticala divina tesuta din valori ceresti, rugaciuni, posturi, meditatii, contemplatii, initieri, calatorii spirituale, alegeri inaltaoare, idei frumoase, fapte pline de talc si orizontala lumeasca formata din case, masini, premii, castiguri, servicii de impact. Exact acolo unde se intalnesc cele doua se afla scanteia divina din noi ce creste cu fiecare triunghi de virtuti dand grai soarelui christic, divinului treimic din noi, puterii de a fi.

Activati Crucea care sunteti astfel: In numele Tatalui( ch 6) al Fiilor si al Fiicelor( ch 2) al Dumnezeului-Mama( umarul drept), al Sfantului Duh( umarul stang) al Soarelui Christic.

Apoi spuneti:

Sunt

Iubire

Pace

intelepciune

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt

Desenati un triunghi frumos de jur Imprejurul vostru format din Sfera-Iubire, Sfera-Pace, Sfera-Intelepciune.

Ce va dezvaluie acest Eu Sunt?