A sti pentru a fi si a face pentru a fi trezesc din aproape in aproape potentele dintru Inceput, de Altadata din Acum activand Sfera Initiala.
 
Fortele noastre sunt bai de intelegere, plutiri,verbe si SENS.
 
Marturisesc ca am pornit ca un om firav, emotiv, retras cu fosnetul scrisului in suflet si mult dor de singuratate. Nu am indraznit pana la 33 de ani sa marturisesc decat celor foarte apropiati despre mesajele pe care le primeam, despre initieri de la maestri nonfizici, despre comunicarea cu alte civilizatii, despre aceste vremuri si melodia lor despre contractul nostru spiritual, despre Impreuna-Unul.
 
Lucrand in Triunghiurile Schimbarii am vazut cum se desface cunoasterea dintru Inceput, de Altadata din Acum, cum se deschid potente cum se trezeste Eu Sunt.
 
Dupa baia de sens, vin asezarile si apoi marile integrari in triunghiurile divine.Si cand Spirala Inaltarii s-a activat sunt trimisa sa deschid aceste daruri si in ceilalti oameni, in casele lor, in tara aceasta dar si in alte zone ale acestei planete.  
 
Uneori sunt aruncata in experiente  foarte largi ceea ce ma face sa ma simt coplesita, uimita, rotunda, frematatoare, implinita. Stiu ca poarta s-a deschis si ca o putere din interior va dezlega casa, firma, omul, misterul.
 
Si toate lucrarile se fac de la Sine unind Cunoasterea si Puterea in Sfant Numele Tau.
 
Daca nu stiti inca cine sunteti si nici nu v-ati simtit puterile, va invit la seminarul din 22 februarie ora 19 15 in ceainaria Serendipity.
 
Pana atunci aprindeti lumanarele sau medidati sau puneti-va intrebari in urmatoarele triunghiuri: Incredere in Sine-Cunoastere de Sine-Putere de Sine, Iubire de Sine-Iertare de Sine-Eu Sunt, Cunoastere de Sine-Impacare de Sine-Stapanire de Sine.