Arata astfel: doua conuri de lumina care se intanesc in chakra 4.Cu unul culeg informatii cu celalalt con descarca informatii. Cu cat conurile sunt mai deschise si pulseaza cu atat sunt ei mai prezenti in lucrarea de lumina.

Ceea ce ii face foarte frumosi si impletiti cu totul sunt culorile conurilor care difera si care iti arata de pe ce palier din Biblioteca Divina isi iau informatia.

Unii ajung foarte sus si culorile sunt mov, aurii, alb altii si le iau mai de jos si culorile sunt galben, portocalii, verzi, albastre. Insa ei se impletesc reveland in Unime,  puzzle-ul divin.

In aceasta calatorie in Egipt ca de altfel si in urmatoarele vom avea multi purtatori de coduri care vor descarca cu multa bucurie informatii si energii relevante atat pentru evolutia Egiptului cat si pentru intreaga Planeta.

Si dupa ce lucrarea lor a fost facuta un modelator vine si aseaza aceste configuratii acolo unde le este locul urmand hartile ceresti.

Si daca se lucreaza in triunghi, intervine si un indrumator care activeaza si purtatorul de coduri si modelatorul ca o bagheta care se ridica de la Sine si care face ca simfonia sa atinga si Cerul si Pamantul.

Intotdeauna in astfel de triunghiuri la Centru veti intalni Copiii care au razele sufletului despletite si care corecteaza sau lumineaza lucrarea.

Va invit sa va puneti urmatoarea intrebare…Care este rolul meu energetic in aceasta calatorie in Egipt sau in aceasta etapa de crestere?