Sunt multi sfinti fara scoli cu un IQ foarte mic care prin puritate, smerenie, ascultare au deschis Cerurile. Stiu ca in aceste vremuri sa vorbim despre puritate este ca si cum am scoate din lada bunicii o veste mancata de molii care nu se mai poarta ……ceva ce nu mai este la moda si care ni se pare atat de ramas intr-o alta vreme. E obisnuit sa te lauzi cu aventuri, amantlacuri, o pereche de buze umflate, ultima razbunare, cum ai fost dezvirginata de X desi nu-l iubeai, insa ce ai putea spune despre spalarea sufletului, curatenia lui despre integritate, puritate, frumusete ? Si totusi vantul divin nu ne lasa ne mana prin intermediul provocarilor catre a ne purifica….cu plutiri in samadhi( pentru ca sarea amara detoxifica spaland corpul emotional, eliminand rezidurile), catre spovedanie, dezlegari, impartasanie, catre un trialog eliberator cu un metaconsilier, limpeziri in natura, catre conectari la Centrul nostru pentru a simti in viul interior, copilul inocent, pur, frumos si radiant care deschide Cerurile doar cu surasul lui. Nu ni s-a spus sa ramanem copiii…adica mame infantile, tati imaturi, copiii-adulti necopti ci sa ne maturizam devenind intelepti trinitari, mame-tati-copiii, forte treimice in actiune care cu iubire, intelepciune si in Faca-Se Voia Ta, se intorc Acasa.

Intalnesc la cabinet parinti deznadajduiti cu adolescenti sau tineri care se drogheaza sau care fura sau care pleaca de acasa cultivand patimi si obisnuiesc sa-i intreb cand s-au spovedit ultima data ei si copiii lor, cum isi limpezesc sufletul, ce hrana divina mananca zi de zi?!!! Obserc minunandu-ma ca multi dintre ei nici macar nu s-au gandit ca sufletele lor incarcate nu pot lumina Calea copiilor lor. Micutii au intuitie nu si discernamant, intelepciune, dreapta masura……deci cum ii putem calauzi daca sufletele noastre sunt rupte, sfasiate, murdare, in fundul iadului sau in fundul pamantului, ingreunate de compromisuri si pacate, triste, incarcate?!!!

Puritatea nu este o haine iesita din moda ci este insasi cheia pentru a intra in Cerurile Unimii, Imparatia Cerurilor. Fara ea nu coboara ingerii bucuriei, ingerii blandetii, ingerii frumusetii, ingerii pacii, ingerii intelepciunii, ingerii rabdarii, ingerii bucurii, tot alaiul ceresc. Si cum ar cobora daca uneori pe sufletul nostru stau straturi groase de pacate, patimi, greseli?!

Daca abordam Omul cu ajutorul triunghiului format din suflet, spirit, corp descoperim ca la nivel de spirit noi avem niste contracte ce coboara in materie animate si sustinute de suflet. Sufletul este o si o zona de trecere nu doar mama care ne ajuta sa ne facem temele din contractele noastre spirituale cu sentimente inaltatoare. Un suflet curat ne ajuta sa ne facem usor misiunea zilei descarcand in Acum pagina din Contract, cu bucurie, intelepciune, iubire, un suflet incarcat ingreuneaza pasii, generand la nivelul materiei bucle emotionale, existentiale, alunecari, caderi.

Daca va uitati in ochii( suflet) si pe fruntea( spirit) unui calugar veti simti ca puritatea alaturi de alte virtuti ii deschid Cerurile interioare. Si aceasta puritate ii lumineaza si tenul si sufletul si pasirea.

Unii dintre voi vor spune ca in lume e greu sa practici puritatea, tentatiile sunt la tot pasul, experimentand inveti o multime de lucruri, cine sa mai vrea puritate cand lumea este bombardata de operatii estetice, buze umflate, aventuri, minciunele, compromisuri?

Fara puritate nu se activeaza clarul interior cel din care se desfac daruri ca …clarolfactia, clarcognitia, clarauditia, limpezimea, nu vin ingerii bucuriei si caii Gratiei pentru a atinge culmea pe care ti-ai stabilit sa ajungi prin Contractul tau spiritual.

Flow-ul este o curgere divina care te strabate dezvelind intelegeri care vin prin tine nu sunt ale tale. Este un fluviu care te inunda invitandu-te la contopiri cu imensitatea lui Dumnezeu.

E simplu sa intri in flow daca stii sa te limpezesti zilnic vorbind cu Centrul tau. Caii Gratiei abia asteapta un aeroport curat si radiant pe care caleasca sa se aseze.

In templul interior in care spiritul-preotul si sufletul-preoteasca slujesc veti gasi tot timpul o minte-femeie de serviciu care bodogane, o inima agitata care tipa si un corp care vrea sa fie admirat, slujbasi in templu si nu stapanii radianti. Si daca nu chemam limpezirea si nu ne purificam zi de zi, cei trei vor murdari atat de mult templu, incat slujba nu se va mai putea tine, inspiratia nu va mai cobora, usile se vor inchide si templul va geme umplut de ganduri murdare, emotii disonante, fapte necurate.

Multi poeti, pictori, inventatori au simtit ca le pleaca inspiratia ca nu mai sunt creativi insa nu stiu cati si-au recunoscut ca Gratia nu mai coboara pentru ca beau sau se duc la jocuri de noroc sau fac colectie de amante.

Darurile sunt entitati de lumina care vin pe langa noi cand suntem curati pe interior deschizand portile salilor de creatie pentru a dezveli lumii prin scris sau pictura sau inventii o felie dintr-un adevar sau o portie minunata de intelegere sau un varf de frumusete.

Va invit pe 3 sept si pe 18 sept la doua ateliere dedicate Triunghiurilor care ne calauzesc sa ne dezvelim Darurile, Misiunea, propria Radianta.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie