Cand privesti un cuplu cu ochi ceresti ceea ce vezi in fluidul-ou al fiecaruia sunt 7 palpairi defazate sau aliniate care pot deveni straluciri sau doar puncte, povestea lor deschizand centrii sau inchizandu-i, dand glas puntilor de comunicare sau rupandu-le, reveland sfere in vals atingand Cerul sau dezvelind desincronizarea, alunecarea, caderea.

Toate triunghiurile trezitoare formate din virtuti pot sparge coaja de ou luminand sferele si insasi bucuria de atinge Cerurile.

Puntile de comunicare pot creste in exercitiul reamintirii, dezvelirii, constructiei cu bucurie, reconectarii, inteleptirii sau se pot rupe in dezintegrari multinivelare( crize care dureaza mai mult timp).

Ce relatia aveti cu voi? Ce triunghiuri limitative va tin captivi? Unde se opreste zborul? Cum comunicati cu celalalt? Ce aduceti in triunghiul iubirii? Ce asezati pe altarul cuplului?Ce daruri de cuplu va descriu bolta?

Toate cuplurile trec prin desincronizari care subtiaza puntile de comunicare producand indepartare. Astfel de conflicte care au loc in patratul materiei isi pot gasi rapid raspunsul pe acoperis in triunghiul spiritului. Nu adulterul-impietrirea-reprosul rezolva problema ci poate tacerea-postul-rugaciunea sau iubirea-rabdarea-blandetea sau spovedania-impartasania-credinta.

Ce faceti cand celalalt nu raspunde asa cum v-ati dori? Fugiti, va indepartati, va razbunati, il criticati? Cine sunteti in astfel de momente? Ascultati de corpul-umbra? sau de stapanii casei, suflet-spirit?

Ne aflam in postul Sfintei Marii si e posibil sa ne intalnim in relatia cu divinul feminin cu anumite provocari. Cautati sa nu raspundeti din vechiul om, din impuls, din Fifi nemultumita sau Doamna-Barbat sau Printesa aroganta.

Cum ar raspunde maestrul interior? Dar omul frumos?

Lasati tacerea, observatorul interior si postul sa va ghideze. Sunteti deja pe acoperis. Ce se aseaza in Graalul interior ascultand Cerurile?

Desi credem ca ne-am vindecat de multe ori ranile raspund, ranile dicteaza, ranile decid. Si da ele alcatuiesc corpul-umbra. Mergand pe acoperis in triunghiul spiritului, esenta noastra glasuieste. O face bland, cu rabdare, iubire impacand individualitatea cu personalitatea, transformand coaja de ou in sfera radianta avand un singur centru.

Inainte de a lua decizia sa plecati de acasa, sa va separati o vreme sau sa divortati facet cativa pasi in interiorul vostru:

  1. Postiti
  2. Spovediti-va si impartasiti-va
  3. Cultivati un triunghi de virtuti
  4. Practicati contemplatia sau meditatia sau rugaciunea( cu partenerul sau doar voi)
  5. Activati frecventa recunostiintei

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie