Radacinile Vocatiei se afla in Taina Recunoasterii de Sine.

Putin probabil sa aflati din testele sau chestionarele care va scaneaza masca, ceva despre marea voastra Chemare.

Ca sa fiu si mai sincera, va veti cheltui banii facandu-va un profil scump in centrele de evaluare in loc sa incepeti cu meditatii, initieri, ateliere conective, intrebari din lumina, trialoguri cu metaconsilieri, introspectii, calatorii spirituale.

Mergand pe firul divin veti gasi Darul si urmand Harul veti gasi si Drumul si Locul si Oamenii.

Mototoliti de patratele informationale din scoala traditionala cu sufletul incarcat de fel si fel de revolte, suparari, neasezari nu va imaginati ca veti gasi in maldarul de neimportante ceva despre harta voastra Cereasca.

Si daca tanjiti si Centrul va cheama atunci incepeti Marea Limpezire si veti primi in Clarul Sufletului, Indrumarea necesara.

Vocatia ne aduce din glasul Reamintirii, acele fructe dulci din care gustand apare bucuria regasirii. Uau…..am scris si ma cheama din nou Cuvantul, am pictat si simt din nou bucuria Culorii, am sculptat si am din nou dragul de a modela….

Dupa Limpezire urmeaza Reamintirea apoi Dezvaluirea darurilor dintru Inceput, de Altadata din Acum apoi Cultivarea a ceea ce tocmai ai descoperit si la final asezarea in ceea ce ESTI adica in Centrul tau de unde vei emite catre Tot si Toate.

Vocatia este regasire, reintregere, stralucire in Unime.

Degeaba faci facultati, cursuri MBA-uri daca nu stii sa te adresezi Centrului Tau  si sa afli de la el care este Calea.

Nu informatia te scupteaza ci darul.

Poti sa ai n diplome si nici un har si sa fii lipsit de viata, freamat, drag sau poti sa fii plin de daruri fara nici o acreditare insa innaripat, iubitor de tot si toate, frumos.

Pe varsta valului ( adunati ziua cu luna si reduceti la o cifra) ex 7 nov,  7 plus 1 plus 1 egal 9 veti descoperi Vocatia si in varsta-Calauza veti straluci cu ea.