Dupa cum v-am povestit in multele articole despre triunghiuri adeseori sunt invitata in triunghiuri karmice la centru ca un mic ascultator sau tesator sau modelator al relatiilor.

De multe ori m-am trezit trasa de o parte sau alta, amenintata, atentionata in asa fel incat sa nu-mi pastrez locul la mijloc ci sa migrez catre o parte sau alta, renuntand la cunoasterea, initierile si tainele acestor triunghiuri in numele razbunarii sau al controlului sau al orgoliului.

Dragii mei nu mai incercati. Mi-am ales locul, rostul, menirea stiu care e…..astfel ca degeaba vreti sa ma atrageti catre partea voastra. Eu raman la mijloc lucrand in Dumnezeu. Pentru mine sunteti minunati cu Totii oricat de neplacuta este Provocarea pentru voi.

Nu fac jocuri lumesti. Si daca ne-am intalnit si Universul m-a asezat la Centru inseamna ca exista un Rost si poate Copacul cu Daruri care se naste in acest triunghi din insasi intalnirea noastra, are nevoie de o bagheta simpla, care sa va arate ca orice Provocare este insotita de multe binecuvantari, nu trebuie decat sa cerneti divinul din ea si sferele care sunteti se vor trezi, mai imbogatite Azi decat Lupta de Ieri.

Poate pierd multe prietenii spunand aceste lucruri insa respect Trinitatea si iubesc Triunghiurile Intregitoare astfel ca va invit inca o data sa va uitati in Provocarea voastra si sa nu trageti de Centrul Triunghiului. El va ramane Acolo unde Dumnezeu l-a pus.