Fugim adeseori de provocari ascunzandu-se sub fusta mamei care a fost punitiva, a tatalui care a fost moale a managerului care a fost un mare abuzator, a sotului care nu aduce bani acasa si tot asa. Atunci cand o experienta se activeaza intre doi oameni, trei sau multi ceea ce simte fiecare, aceea emotie ( e, movere) care se misca in el si care vine ca un maestru deghizat pentru a-ti revela teme de viata vechi si noi, este proprie, a ta, vine din arhivele tale de acum sau din alte vieti iar digestia divina te invita nu sa te scufunzi in ea ci sa o transformi, transmuti, sa o urci la Ceruri, sa o transformi in sentiment inaltator fata de tine si ceilalti.

Luati o provocare sa spunem pierderea banilor. Asezati-o in centrul triunghiului cu varful in jos. Deasupra desenati mai multe triunghiuri de lumina care sustin abundenta. Ex: Cunoastere-Bucurie-Daruri, Intelepciune-Discernamant-Clar, Generozitate-Compasiune-Spor, Iubire-Cunoastere-A darui, Reamintire-Flow-Cale, Harnicie-Unime-Bunavointa etc

Faceti-va iertarile fata de toate aceste sfere, aspecte inaltate ale vietii astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat acum si altadata fata de cunoastere, bucurie, daruri, intelepciune, discernamant, clar, generozitate, compasiune, spor, iubire, cunoastere, a darui, reamintire, flow, cale, harnicie, unime, generozitate fata de Tot si Toate. Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat Acum si Altadata, Sunt Una cu Iertarea.

Repetati zilnic aceste iertari in interiorul vostru multumind pentru experienta data.

Apoi din toate aceste triunghiuri creati un vals al sferelor: Recunosc Bucuria care Sunt, Intelepciunea care sunt, Abundenta care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau.

Descoperiti darurile pierderilor de bani pe care le-ati avut. Cand stralucirile au aparut, pierderea de bani se transforma in castig, implinire, activare a integritatii, recunoastere de sine, bucurie, plin, intelegere, verticalitate, sinceritate, cale.

Cand i-ati gasit un nume luminos provocarea din triunghiul cu varful in jos s-a transformat in radianta, soare, stralucire in triunghiul sau triunghiurile cu varful in sus. Prin aceasta transmutare, mai multi ingeri, intelegeri, puteri au coborat in voi.

Pentru orice provocare procedati la fel. Mergeti la un metaconsilier, astrolog, om frumos si cerneti provocarile cu discernamant activand darurile lor si salturile de intelegere. Atunci cand veti veti trece dincolo, triunghiurile de lumina carora le-ati dat glas Acum va vor deschide drumul sustinandu-va pasirea Dincolo precum si intalnirea cu Vamile Ceresti.

Cand o provoare se repeta cautati in triunghiul cu varful in jos credintele limitative, judecatile, trasaturile de caracater mici, emotiile disonante, sabotorii interni care va aduc pe harta aceste provocari. E cumva meschinaria-ipocrizia-zgarcenia cea care a generat lipsa de bani sau lipsa de integritate-fasitatea-minciuna sau amantlacul-nesinceritatea-atasamentul fata de bani sau ignoranta-risipa-judecata?

Dupa ce ati descoperit sabotorii, faceti-va iertarile fata de opusii lor, aspectele luminate pentru a transforma provocarea in daruri pentru evolutia voastra. Apoi continuati sa cultivati la nivel de gand, emotie, fapta, triunghiurile de lumina cu care ati lucrat.

Fiti recunoscatori cand prietenul, metaconsilierul, astrologul v-a dezvelit cu grai divin, impuritatile de pe fundul pocalului, catusele pe care voi vi le-ati pus, limitele carora le-ati facut loc in casa interioara. Si mai departe fara sa va rastigniti sau sa aratati cu degetul dezvoltati cu ajutorul triunghiului iertarii si al valsului sferelor trasaturi de caracter radiante care va vor sustine evolutia.