Va invit sa asezati in triunghiul Eu Sunt-Noi Suntem-Impreuna Unul proiecte de suflet, ex Centrul Frecventa Om, CD-ul Sfera care Suntem, Libraria Noul Pamant, Calatorie in Tibet etc si veti simti forta acestei configuratii geometrice in materializarea intentiei dvs.

Dupa cum va spuneam si in alte articole, tot ceea ce ati stipulat in contractele voastre spirituale devine realitate la momentul potrivit, ceea ce va doriti si nu ati trecut in ele, poate fi adaugat si pe merite de sine va veni catre dvs.

Dati lumina la nivelul chakrei 2 sau la nivelul chakrei 4, darurilor dvs, trecutului, viitorului, ingerasilor cunoasterii, ingerasilor iubirii, ingerasilor sporului, ingerasilor bucuriei, ingerasilor profesiei, luati initieri, meditati, comunicati cu Centrul Vostru, calatoriti in locuri binecuvantate si tot ceea ce ati agreat dintru Inceput, de Altadata, din Acum, se va materializa.

Gradinarind cu lumina contractele voastre spirituale, potentialul vostru se va deschide in minunate inflorescente, manifestari ale divinului din voi.

Triunghiurile Schimbarii sunt Spatii de conectie, Intalniri cu Sinele Superior, Deschideri de Sens, Buchete de Intelegeri, Ajutoare de Lumina, Intregiri.

Atunci cand un proiect de suflet devine realitate intr-un astfel de triunghi trezitor-translator, Sfera care Sunteti se activeaza dezvaluind in Unime, Omul.