Parintii nostri au functionat pe aceasta strada, profesie-familie si cam atat.

Cu ajutorul Noilor Copiii, Trinitatea care Suntem straluceste si odata cu ea darurile, harurile, potentele devin vizibile.

Astfel se deschide triunghiul descris de Profesie-Familie-Daruri. Si nu fiti speriate sau coplesite. Veti gasi timp pentru Toate pentru ca sunteti Tot.

Incercati sa va dezbracati de conditionarea ca trebuie sa dormim 8 ore sau de programul ca trebuie sa ne dedicam doar copiilor si sotului dupa job.

Veniti intr-o familie de lumina si plecati cu familia de lumina. Si acest grup de suflete au agreat Impreuna sa moseasca energetic Marea Trecere sau Noul Bucuresti sau sa reveleze Ramania sau au stabilit sa  faca impreuna alte lucruri frumoase pe care le recunoasteti doar daca va dati voie sa fiti.

Stand in bucatarie, cu retetele peste tot si coplesite e posibil sa nu mai vedeti temele comune pe care le aveti in Impreuna-Una.

Pastrati linistea interioara si incercati sa activati oriunde ati fi triunghiul Recunoastiinta-Iubire-Bucurie. In centrul lui, Minunea care sunteti va straluci.

Nu va lasati duse de valul nemultumirilor, frustrarilor, oboselii, consumismului, confortului, dorintelor.

Doar in cupa care sunteti se poate aseza frumos triunghiul Profesie-Familie-Daruri.

Pentru ca suntem o Trinitate cat de curand vom functiona in aceasta ecuatie, 4 ore dedicate profesiei- Tatal  4 ore dedicate darurilor-Fiu si 4 ore dedicate familiei-Mama.

Din aproape in aproape, se va contura aceasta abordare. Job-urile lungi si neeficiente care acapareaza toata lumea interioara se vor dezactiva din reteaua Noului Pamant.

Deschizand triunghiurile trezitoare care sunt interfete ale Familiei Divine veti recunoaste Puterea care Sunteti.

E foarte important sa va asezati voi corect  in acest triunghi, familie-profesie-daruri pentru ca tot ceea ce sunteti sa straluceasca.

Lasati vinovatiile, frustrarile, acuzele sau scuzele.

Darurile voastre va cheama si ele sunt de fapt mainele divine prin care fiinta noastra de lumina straluceste.

Trinitatea care sunteti va vorbeste….

Aici si acum, Impreuna suntem Una.