Adeseori aratam cu degetul sau gasim o eticheta nepotrivita pentru noi desi provocarea asa cum vine este o invitatie minunata sa ne rescriem.

Incepeti cu limpezirea voastra in valsul cu sfera iertarii urmand cei trei pasi pe care triunghiul-miez ii contine…Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am de Acum si de Altadata fata de Tot si Toate, Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le am de Acum si de Altadata fata de Tot si Toate, Sunt Una cu Iertarea. Lasati sa plece prin oftat, cascat, lacrima ceea ce ati tinut in voi, limpezind tesatura interioara.

In bucuria regasirii deveniti Cupa dand voie iubirii, frumusetii, pacii sau altor virtuti sa va atinga Centrul si sa irumpa ca niste raze. Simtiti nunta cereasca, imbratisati Totul.
Marturisesc Unimea care Sunt, Iubirea care Sunt, Frumusetea care Sunt, Pacea care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau

Lasati sa curga aceasta rodire fara sa o opriti. E posibil ca si alte sfere sa intre in valsul cosmic deschizand in voi din aproape in aproape Ierusalimul Ceresc.

Iubiti aceasta deschidere in Unime, pasiti in ea. Cheile sunt in Voi.

Apoi multumiti, multumiti, multumiti adancind versul divin, iubind valsul sferelor, marturisind in adevar Unimea.