Familia lumeasca urmeaza modelul familiei ceresti si chiar nu exista copiii, triunghiul este format din el-ea-marea sfera centrala. Probele triunghiului apar cand fara discernamant, intelepciune, clar mergem catre un domn sau o doamna, casatoriti fiind poate cautand o placere, un tron sau din energia mi se cuvine.

In sine doar Centrul triunghiului ne poate sustine in dezvelire, asezare, inaltare, acel divin trinitar care ne calauzeste si in timpul somnului, inspirandu-ne pasirea.

Triunghiul amoros format din amant-sot-sotie sau amanta-sot-sotie descrie chipul cazut al trinitatii inferioare, tropotul placerilor, asteptarile, conditionarile, minciunile tot ceea ce nu onoreaza nici divinul masculin nici divinul feminin.

In amantlac-tradare-razbunare sau amantlac-placeri desarte-mi se cuvine nu apare implinirea ci doar inrobirea.

Probele triunghiului ating si roluri in familie care au in spate multe neinvatate ( teme nefacute din alte vieti) si care pot iesi la suprafata in orice moment. Veti intalni triunghiuri dureroase intre cumnata-soacra-nora sau ginere-soacra-socru sau bunica-nepoata-mama sau verisori, Centrul triunghiului calauzindu-va cel mai bine in opera de dezvelire, asezare, pasire in Unime.

Cand se starnesc astfel de furtuni intrebati-va ce nu va place la acel tipar al surorii rautacioase sau al mamei infantile sau al socrului punitiv? Ce nu acceptati?

Faceti-va iertarile fata de rol si el, omul si apoi cereti Centrului triunghiului sa va calauzeasca in a da raspunsul optim, cel mai potrivit pentru evolutia voastra in Impreuna-Una.

Probele triunghiului apar la fiecare pas pe multe teme: iubire, acceptare, compasiune, bucurie, intelepciune, discernamant fiecare test trecut ducandu-va Acasa in Unime acolo unde aceste sfere fac valsul in Impreuna-Una.

Veti intalni si triunghiuri profesionale rascolite formate din manager si doi subordonati sau antrenor si doi dansatori fiecare triunghi dezvaluindu-va la Centru un dar sau mai multe care pot transforma relatia.

Pasiti cu recunostiinta, iubire, compasiune in centrul triunghiului energetic cerand calauzire de la Sfanta Trinitate. Ce raspunsuri va ating portile sufletului?

Cand se inchide un triunghi plangacios? Cand chipul christic coboara aducand stralucire, pasirii in Impreuna-Una.

Incercati sa refaceti drumul zilnic pana la triunghiul de baza format din sfera mama-sfera-tata-sfera-copil, cu iertari, oftat, cascat, lacrimat dand glas unui alai de triunghiuri divine care va vor sustine in Tot si Toate.