V-ati intalnit desigur cu povesti tipatoare in care el sau ea jucau rolul calaului sau povesti in care trecerile se faceau usor si frumos si se poate ca expresie aparea foarte des sau povesti in care sentimentul de impreuna suntem una guverna totul bucuria de a fi alaturi radiind catre tot si toate.

E important daca sunteti intr- un cuplu sa va intrebati in triunghiul fiecarei provocari, ce Trinitati-Virtuti putem activa pentru a face Trecerea ce Intelegeri putem aduce in Graalul interior pentru a simti Unimea?

Incercati sa nu va insotiti cu istoria dureroasa a parintilor sau bunicilor vostri punand etichete nepotrivite entitatii-cuplu in care va aflati.

Trecerile de la o neintelegere mare la o bucurie frumoasa pot fi facute usor activand o trinitate radianta.

Daca sunteti empatic, deschis, comunicativ alegeti sa exprimati un astfel de triunghi daca pacea, iubirea, bucuria va sunt aproape emiteti din centrul unui astfel de trinitati.

Nu lasati ofurile, regretele, durerile sa vorbeasca, deschideti poarta activand trei luminite interioare.

Veti simti cum se refac puntile de comunicare, cum muzica interioara reporneste.

Si de fiecare data in furtuna incercati sa gasiti cele trei nuclee de lumina cu care sa accesati Centrul celuilalt.

Pastorind astfel cuplul veti simti ca oitele ratacite ( neiubirea de sine, neiertarea, neincrederea) sau altele se intorc Acasa.

Cuplurile Unimii nu au fost dintotdeauna sfere cuvantatoare valsand cu Totul. Au cunoscut si ele caderea, indepartarea, tristetea insa au refacut drumul, rescriind partitura cu iubire.

Tineti-va de maini si priviti-va in ochi 3 min. Ce trinitati radiante se aprind in Centrul Vostru?