Cand eram mica eram fascinata de toate cifrele, iubindu-le si imbratisandu-le ca pe niste surori.

Nu intelegeam de multe ori de ce Mama mi le prezenta ca fiind deloc placute pe cele care se situau sub opt si minunate, de dorit si foarte frumoase, pe celelalte. In acel punct intelegerea mea cereasca refuza sa se intalneasca cu cea lumeasca. Si de ce de la 8 in sus incepea pentru mama mea, inflorirea? Spun asta pentru ca ii vedeam chipul radiind cand veneam cu buchetul de note de 8, 9 si 10 si era intunecata cand ii aduceam in tolba, sagetile lui 4, 5, 6.

Pana in clasa a treia nu am vrut sa aterizez in plasa asa ziselor diferentelor de putere dintre cifre ba dimpotriva, vroiam sa le energizez pe toate, sa le am pe toate in carnet.  Si de cele mai  multe ori fara sa ma supun invatatoarei de altfel un barbat in corp de femeie care folosea in exces lobul stang, alegeam curgerea nelimitandu-ma,  lasand scoala lumeasca sa inmormanteze, creativitatea, entuziasmul si marile vocatii sub ceea ce ea pretindea ea ca fiind nota mica traind intens…..in lumea mea stari extatice si zboruri.

In adevar stiam ca fiecare cifra e geometrie sacra iar forta, maretia, lumina ei nu trebuia coborata intr-un catalog si nici rastignita in etichete, generalizari negative, suparari.

Pentru mine numerele erau niste copiii cosmici, niste puteri ceresti care trebuiau cunoscute, respectate, imbratisate in Unime.

Asa vi le voi prezenta si eu inca odata ….incepand insa cu un Maestru al Trecerilor si apoi al Unimii, Optul.

Privind aceasta cifra incercati sa vedeti ca aripa de jos corespondeaza cu corpul durere, este ceea ce s-a frant in noi si trebuie pansat iar aripa de sus este visul din unime, recunoscut si urmat, Omul Indumnezeit care Straluceste.

Cu alte cuvine facand o excursie in subconstientul nostru cu ajutorul regresiilor, introspectiilor, adancirilor veti reusi sa vindecati parti care asteapta recunoasterea si dospirea in Unime pentru ca aducandu-le la lumina Sfera care Sunteti sa straluceasca facand valsul cu Marea Sfera Centrala in care se afla triunghiul divin Mama-Tata-Fiu, Fiica, luminand Omul, conectandu-l la Totul.

Si daca petala inferioara incepe sa straluceasca si sa-si recapete maretia, se deschide nelimitarea adica se varsa in structurile noastre recunoasterea de Sine, a carei ambrozie ne ajuta sa iubim Cerurile si sa continuam valsul cu Pamantul, manifestand blandete, iubire, drag fata de Tot si Toate.

Incercati sa va construiti propriul simbol activand propria nelimitare. Poate fi un infinit intr-un cerc sau o cruce formata din nelimitari sau un infinit trilobat anuntand cele trei sfere, Mama, Tata, Fiu, Fiica care descriu Triunghiul Divin, Constiinta ascensionata, Constiinta Trei in Unu.