Ochii tai m-au trezit

Ochii tai mi-au dezvelit

Iubire, bucuria, Unimea!

Asa cum femeia este reprezentanta sferei-mama pe pamant la fel si barbatul este reprezentatul sferei-tata, precum in Cer asa fiind si pe Pamant. Si aceasta Intregime este invitata  sa faca valsul cu alta Intregime, dansul acesta celest incluzand si Marea Sfera Centrala insasi Varful Triunghiului in centrul acestei Treimi fiind Intoarcerea Acasa.  Cu fiecare forta treimica activata  Sus si Jos, triunghiuri de virtuti,  inaintam daltuind in noi chipul christic, ca femei si ca barbati pana cand intregimea care suntem si treime in Unime, fuzioneaza total, activand Sus, pe varful muntelui,  Chipul ei Celest. 

Cand priviti omul de langa voi, conectati-va la ochii lui Isus Hristos, luati-i cu voi, dati-le glas. Apoi uitati-va la partenera voastra sau la cel de alaturi. Ce va spune divinul din voi salutand divinul din celalalt? 

Daca privim cu ochi christici pe cel de langa noi vom simti sfera care este, treimea care este, radianta pe care el o are de dincolo de ceea ce spune, de fapte, de emotii. Vom destepta in el puteri unimice. 

Energia cu care privim declanseaza reamintirea radacinilor, a plinului, bucuria paradisului pierdut, forta, joaca sferei care suntem. Candva Adam si Eva traiau la nivelul corpului budhic al Geei valsurile lor cu Cerurile fiind frumoase, radiante, vii. 

Imi amintesc de seara in care am simtit coborarea Christului in ochiii celuilalt. Ma pregatisem in mai multe scoli de spiritualitate insa nu stiam ce va urma. Am intrat intr-o camera micuta mergand la o petrecere m-am uitat si am facut ceva la care nici nu indraznisem sa ma gandesc. L-am luat de mana si i-am spus ca in seara aceea numai cu el vreau sa vorbesc. Si ne-am asezat pe o canapea si…ochii christului interior ne-au ghidat sa vedem ca de la suflet la suflet peste 30 de vieti petrecute impreuna cu detalii, fapte, reamintiri incredibile. Cunoasterea  aceasta venea in valuri, adusa la suprafata de ascezele noastre, rugaciunile, meditatiile, contemplatiile, lucrarile pe care le facusem fiecare activand christul interior dar si din acel Impreuna in alte vieti. Caci nimic nu se pierde la nivelul memoriei spirituale. Totul se transforma. Si asa ne-am reamintit contractul nostru spiritual, ne-am dezvelit temele de viata si am tesut impreuna o relatie in care de foarte multe ori apare acest vals al sferelor fie in triunghiul iubirii, bucuriei, caldurii fie in triunghiul intelepciunii, blandetii, rabdarii, Sferele care suntem fiind ghidate de Triunghiurile de Virtuti. 

Am observat de-a lungul timpului ca in fiecare provocare daca activezi acesti ochi divini, te detasezi, te rogi, te unesti cu Cerul, relatia capata un alt grai si pragurile sunt depasite fara resentimente. Cu alte cuvinte, sfera care esti vorbeste cu sfera care este, valsul acesta al iubirii, bucuriei, unimii sustind trecerea peste orice prag. Si fiecare triunghi de virtuti cu care ne imbracam ne reveleaza ochii christici aducandu-ne in Centru, in Miez, in Esenta, ACASA. 

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

Iubire cu Iubire

Bucurie cu Bucurie

Intelepciune cu Intelepciune

Pamant cu Pamant

Om

Maestru

Cuplu in Unime

Treime in Unime

Acasa, Una!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice