Imi incep dimineata. salutand Cerul interior cu o rugaciune sau o invocatie pentru oras, tara, planeta, practic reiki , lucrez cu triunghiurile de lumina si apoi alerg in rasarit lansand spirala intrebarilor sau asezand pe raza divina …o tema, o situatie, un caz.

Am observat de-a lungul timpul ca felul in care te pregatesti pentru somn este ca si intrarea in Templu. Daca stii sa te speli cu apa divina, sa te rogi, sa-ti faci iertarile fata de tot si Toate poti vedea cu ochi ceresti cum vesmintele tale interioare se limpezesc …..si astfel poti calatori la scolile cosmice sau in templele divine culegand o idee inaltatoare sau un sentiment celest sau o bucurie cu aripi. Dimineata este o prelungire a serii. Daca te culci cu vesmintele murdare…..vei avea poate un somn lung insa lipsit de varfuri, de puteri ceresti, de intelesuri. De altfel e foarte important sa inchei o zi fara nici o suparare avand misiunea facuta, 100, adica temele zilei onorate in ragazul de timp dat. Cand simti ca sufletul tau nu zburda…..seara fa-ti iertarile fata de toate fiintele intalnite cu lacrimi, oftat, cascat apoi imbraca cu rigaciuni sau invocatii sau daruri…orasul, tara, planeta. Intra in Templul Unimii….participand la marea lucrare colectiva la care suntem asteptati cu totii. Aici ni se dau aripi, daruri, puteri…cu care zburam in timpul noptii la fratii nostri de pe alte planete ….intorcandu-ne altfel adica mai inteleptiti…caci nu degeaba se spune ca noaptea este un sfetnic.

Apoi pasiti in fiecare zi cu zambet, cu bucuria ca participati la un vals nou, cu Graalul activat…si curatat de lucrarile diminetii. De ce repetam lucrarea aceasta cereasca si dimineata?

Pentru ca in timpul noptii( cei care nu practica visul lucid si somnul initiatic) pot fi atinsi, amprentati, parazitati de entitati care se folosesc de lipsa voastra vigilenta, de faptul ca va culcati cu toate zoaiele energetice pe voi si care profita….de ignoranta, lene, lipsa de practica spirituala si va lasa in structuri o stare urata, sau un gand murdar sau o emotie pitica sau o influenta nefasta. S-a sculat cu fata in jos….spune omul.S-a sculat murdar pentru ca s-a culcat naclait si a atras din astralul inferior entitati care abia asteapta sa se infrupte din voi…pacalindu-va. Noi le permitem intrarea ….pentru ca nu stim sa ne pregatim pentru somn.

Dimineata este un indrumator minunat daca va lasati atinsi de triada…. cer, soare, natura. Pur si simplu fuzionati cu ele, multumiti-le, agatati-va de ele….Lasati contemplatia sa va ghideze….fara judecata!!!! Scufundati-va in divin…..cateva secunde….savurand!!! Ce simtiti? Dati voie zambetului ceresc …sa coboare. Ascultati o pasare cum canta, priviti o floare, imbracativa-cu auriul……care se aseaza in Cupa interioara!!! Apoi dupa ce ati savurat aceasta cafea divina……lansati intrebari pentru ingerasii vostri!!!!

Care este talcul experientei X?

Care sunt darurile prin care pot uni Cerul cu Pamantul?

Ce am de invatat din cearta cu managerul?

Ce triunghiuri de virtuti ma cheama?

Ce bucurii pot aseza in trena zilei?

Ce cursuri ma anima?

Pe ce raza a vietii mai am de facut limpeziri?

Ce simt…cand ma conectez la mama?

Puneti in rasaritul interior cateva teme de viata, intrebari, cautari…apoi lasati plapuma zilei sa lucreze. La pranz nu uitati din nou sa multumiti Cerului pentru tot ceea ce v-a daruit spus si nespus iar seara, faceti din nou iertarile fata de Tot si Toate, rugati-va si multumiti. Este ca si cum ne-am pune de trei ori pe zi in priza divina…..Si credeti-ma ….bateria noastra finita are nevoie de flow, inspiratie, Gratie, nelimitare, zbor…energie divina pentru a activa in mlastina provocarilor….muntele divin cu varful Intelepciune.