Mergand catre Prislop am simtit sa iau un buchet de flori mov, niste crizanteme frumoase care parca deschideau cu frumusetea, caldura, dragalasenia lor drumul catre parintele Arsenie Boca. Se scuturase cerul de ploaie si cu paginile limpezite ne-am apropriat de manastire bucurandu-ne ca vantul divin ne-a adus aici. Spirala intrebarilor se activase, fiecare pas …..dezvelind insasi Graalul.

Pasind cu delicate abia atingand aerul am simtit prezenta Parintelui, corpul lui fiind mare ca un con de lumina coborand in sufletele tuturor descriind manastirea-poiana in care Parintele slujea…Nu in biserica il simteai ci in poiana aceea deschisa pe multe raze tuturor sufletelor. Parca aici era de cand Timpul …in aceasta simplitate verde, radianta, in care isi deschidea bratele catre Toti.

Va primesc frati si surori…Si spovedania curgea, individuala si colectiva spaland chipul tarii, limpezind pasii acestui popor, luminand Timpul.

Parinte ce sa facem in aceste vremuri?

Sa fiti credinta, marturisire curata, iubire. Sa nu va lasati sufletele atinse de frici sau patimi sau de murdaria acestor vremi. Caci toate vor fi intoarse contra voastra, mai ales a ortodoxilor. Veti fi manipulati, ingenunchiati si unii striviti de frici si constrangeri. Si doar cei cu credinta mare vor sta in picioare in fata vremurilor, ca niste cruci frumoase.

De ce a ortodoxilor? Voi sunteti cetatea ce nu se lasa cucerita. Ceilalti au lasat portile deschise. Au facut legaminte intunecate, si-au dat sufletul, sunt de-ai lor. Cine sunt Ei? Cei intunecati , fara de chip.

Slujiti frumos si fara teama fiecare acolo unde este. Veti primi mesajul Domnului simplu si graitor si veti sti cand sa plecati dintr-un serviciu pentru ca veti fi constransi sau amenintati ….cand sa ramaneti. Nu va lepadati de valorile crestine, de credinta voastra, de cuvantul dat.

Parinte sa ne vaccinam? Nu. Sunt radacini intunecate ce sunt plantate in corpul vostru. Veti deveni Altii. Cum Altii?Ingenunchiat si controlati de puteri straine. Nu cedati.

Parinte, o noua patima a tehnologiei face ravagii. Cum sa ne protejam copiii?Rugati-va pentru ei, postiti pentru ei, legati-i prin spovedanie de Ceruri si prin joaca de natura.

Cat va dura razboiul acesta biologic, energetic, psihic acesta? Pana se vor cerne toate…….

Cum sa ne aparam? Cu credinta vie, gand curat, iubire, fapte frumoase. Toate le stiti. E vremea sa le plantati pe toate pentru a contribui la Marea Prefacere.

Parinte, privind muntii, verdele, natura am simtit toata lucrarea Domnului care parca ne indeamna sa urcam, sa trecem peste foc, sa ne luptam cu apele, sa ne legam de varfuri. Cum sa privim acest timp? Un timp al limpezirii, al cernerii, al apropierii de Dumnezeu. Caci toate sunt de el stiute, si toate ingaduite. Sa nu uitati, fiilor. Nu sunteti singuri……

Mergand si intreband observam cum manastirea-poiana se marea …tot mai multe suflete participand la lucrare. De pretutindeni, Oamenii vin sa salute Cerul…spuse Parintele citindu-mi gandul. Si toti cu cate un dar, tesand aceasta Manastire a Mantuirii Neamului. Adica aceasta este Manastirea? Aceasta este…si ea nu are nevoie de ziduri ci de smerenie, curatenie, jertfa. Am privit varful care s-a transformati in bolta…….mai multe imagini derulandu-se in culori vii, stralucitoare, radiante. Una era atat de frumoasa…..cele 8 taramuri ale pacii asemenea unei hore in miezul lor fiind soarele divin avand in centru chipul christic. Si tarile erau inconjurate fiecare de cate trei spirale formate din sfinti, maestrii, protectori.

Parinte acesta este timpul divin? Timpul luminator in care voi traiti, in care Sfintii va sunt atat de aproape.

Cum putem sa ne aliniem la Voia Domnului? Urmand vocea lui, chemarea lui, insasi Jertfa.

Cum vom sti ca ceea ce urmam este de la el? Veti simti Pace, Iubire, Blandete oricat de multe suferinte ar fi. Dulceata lui va atinge pasii vostri.

Parinte ……vor veni cutremurele peste noi? Si ele si multe altele. Vor fi cutremure sociale sau fizice? Si unele si altele. Insa veti sti …Cum vom sti? Cine pleaca va sti…cine ramane ..va cladi. Si vom continua….limpezind in noi chipul Domnului.

Parinte cei ce ne vor sufletele cat vor mai tese, noi virusi si noi vaccinuri? Pana cand dezvelirea ii va vindeca pe cei ramasi. Trezia le va arata plasele intunecate, anticreatiile, urzeala acestor timpuri. Intelegand, iubind, fiind credinta…….acesti virusi nu vor mai avea efect in structurile voastre. Ridicand lumina veti invinge.

Multumesc Parinte,

Am privit manastirea-poiana….bolta devenind un soare radiant….atingand cu razele lui Adultii, Copiii, Tarile.

In ochiul limpezit,

Parintele a venit,

Graind in Unime!