De multe ori inaintea unei Porti, dorintele devin puternice chiar dominatoare astfel ca luandu-va dupa ele, ratati chemarea unui loc, atelier conectiv, initieri.  Si aceasta se intampla pentru ca sunteti verificati intotdeauna cand vreti sa intrati in teritoriile Recunoasterii de Sine. Aparatorii Portii va aduc cateva provocari in asa fel incat alegerea insasi sa fie o cheie pentru voi. Si de multe ori alegeti zornaiala, zumzaiala, confortul si ramaneti pe vechiul drum fara ca ploaia de luminite sa va inunde Templul Interior. Si o faceti repetitiv zavorand marele fluviu care cauta sa se exprime prin voi in Tot si Toate.

Uneori chiar va construiti scuze dintre cele mai dragute mai ales pentru mintea voastra ca sa va scuturati de disconfortul de a fi ales prost.

Si repetati povestea chiar cand se deschide si urmatoarea Poarta fara sa vedeti Degetul Divin care va arata pe propriile file din Cartea Vietii voastre, fraza potrivita pentru evolutie. Intrand astfel in fundaturi, toate vi se par legate iar solutiile parca treneaza, parca nu vin.

Meditati, postiti, cautati in Centrul vostru.

Ce va ajuta in Acum sa cresteti? Ce va aduce unitati de Sens? Ce va anima sufletul?

Ce va bucura teritoriile interioare?

Lasati raspunsul sa vina si veti gasi pentru orice alegere in Unime banii sau sustinerea de care aveti nevoie pentru a onora un atelier conectiv, o initiere, o bucurie intregitoare.

Ma gandesc amuzata de alegerile pe care o buna prietena le face constant venind la initieri, trialoguri, regresii. Mi-am luat un palton si nu am cu ce sa platesc acest acordaj sau mi-am luat o pereche de pantofi si nu am cu ce sa achit aceasta regresie.

Si pana acum de cate ori ati fost intrebata de Univers cate ceva ati raspuns tot la fel…stai un pic trebuie sa fac un tratament la cosmetica sau e musai perechea a cincizecea de pantofi. Ce s-a schimbat in voi chiar si cand multe lucruri s-au oprit din jurul vostru tocmai pentru a va uita in interior?

Mai departe credeti ca portile va imbratiseaza daca pastrati aceste datorii pe Pamant? Alegerea voastra exprima nivelul de la care emiteti…..sa spunem cel al pantofilor si de la acest etaj nici alte raspunsuri si dezlegari nu apar.

Iubiti rasaritul de Soare si drumul vostru se va umple de Sens….Iubiti alegerile in Unime si valsul vostru va fi intregitor, Iubiti verticala divina si pasii vostri vor rodi.