Intr-o camera de poveste asteptam un chip radiant sa imi faca un masaj special numit chi nei tsang. Intrasem cu cateva minute inainte, imi facusem iertarile fata de sfera mama, sfera tata, sfera copil, fata de cunoastere, daruri, iubire, bucurie, fata de aceasta fiinta pe care nu o cunoasteam dar pe care Universul mi-o revela pentru un talc anume. Imi activasem initierile Reiki, triunghiurile de lumina si imi facusem protectiile. Ma imbracasem in multe vesminte de lumina care aratau in intalnirea aceasta asemenea unor crinoline.

Si ea a venit, calduroasa, suava, aurie.
Am inchis ochii si am simtit cum se duce in chakra 8. Deodata s-au activat spirale de petale, 3 de diferite culori luand chipuri de femei de toate nationalitatile, creeand flori radiante, dand glas  jocului cosmic, si valsului culorilor dar si al bucuriei, frumusetii, chemarilor, intelepciunii, iubirii, caldurii.
Ma simteam prezenta, parcipand  si vibrand  la hora cosmica a divinului feminin. Usor cele trei spirale s-au asezat intr-un triunghi in centrul lui activandu-se 7 petale alb-argintii-roz fiecare avand o putere a ei, o intelegere, o frumusete.
Triunghiul m-a traversat de mai multe ori lasand rasaritul acesta de petale in fiecare centru de pe axa cosmica, verticala divina.
Apoi am adormit simtinnd mirosul florilor ceresti care descarcau rauri de informatii in cupa noastra, o cupa pregatita, limpezita de multe vremuri.
Plecand un buchet de tari chemate in rescriere imi aparura ca fiind initiate in tainele divinului feminin sau doritoare sa intre in hora alaturi de Thailanda. Acestea sunt Sri Lanka, Bali, Peru, Malaezia, Indonezia.
Reintocandu-ma am vazut mai clar triunghiul format din cele trei spirale, calauza pentru aceasta etapa, maestru pentru chipul nou….iar de jur imprejur am simtit aerul aurit sustinand venirea acestui simbol asa cum fusese incarcat de divinul feminin pentru noi toti.
Dupa Chi Nei Tsang chipul frumos sopti……Am vazut o extindere a divinului feminin aici deasupara capului tau….
Am zambit simtind inca lucrarea Universului in noi…….Am privit-o in ochi si am imbratisat-o lasand acest rasarit de petale sa ne atinga in toata splendoarea lui.