M-am intrebat de ce numele Mariei Magdalena apare de 12 ori in Noul Testament in legatura doar cu Moartea si Invierea. Care este varful acestui triunghi? Unimea mi-a venit in timp ce calatoream in templul divinului feminin. Si de ce nu se dezvaluie acest cod? Pentru ca acum e vremea lui mi-a raspuns ea….Am ridicat valul reveland Sf Graal, Alchimia spirituala, Trecerea. Acum urmeaza sa le asezam la masa Unimii.

De ce nu ai fost recunoscuta de biserica crestina ca un luminator, forta treimica in actiune, indrumator, stalp, preoteasa? Pentru ca nu erati pregatiti. Timpul era impotriva femeii.

Si acum? Dezvelirea va atinge pe toti…atributele divinului feminin insotind si initierile si materializarile. Maestrii Trimpului ne sunt Aproape. Cum spuneau de 12 ori s-a vorbit despre mine insa abia acum aceste cuvinte se intorc Acasa in Templul Unimii revelandu-mi Misiunea. Trena divinului feminin a coborat prin multe femei radiante.

Spune-mi cat de puternic este Ordinul Magdalenelor pe Planeta? Include 88 000 de suflete de diferite varste toate initiate de mine in Ceruri purtatoare de coduri ceresti, daruri, intelegeri fiecare daltuind in trena locului o Unicitate care vine exact din acest echilibru Yin-Yang.

Si fetitele care coboara? Multe dintre ele poarta aceste coduri…..unele Magdalene, altele Azare, altele Isis, altele Marii insa in Impreuna-Una reveleaza codurile Unimii.

Ce ne sustine in opera dezvelirii? Curatenia-iubirea-bucuria, intelepciunea-iubirea-zborul, frumusetea-blandetea-recunostiinta, inocenta-puritatea-receptivitatea, bunatatea-iubirea-caldura, dansul sacru-receptivitatea-curgerea, fuziunea intima extatica-iubirea-unimea, valsul sferelor-muzica-poezia, reamintirea-bucuria-recunostiinta, comuniunea-bucuria-calatoria in vers divin, asumarea de Sine-blandetea-iertarea…..  toate Triunghiurile Divine.

Si florile? Florile exprima frumusetea, caldura, bucuria….in centru fiind Unicitatea. Si ele includ unitati de Sens prin care comunicati cu Florile Unimii. Trandafirul reveleaza secretul-calea spirituala-iubirea, camelia dezvaluie puritatea-speranta-intelepciunea, lacramioara ne arata inocenta-suavitatea-lacrimile purificatoare ale Cerului. Ele se deschid in toate triunghiurile trezitoare.

Care sunt adevarurile pe care ni le asezi in suflet?

Bucuria, Frumusetea Radianta, Intelepciunea, Comuniunea, Fuziunea, Intima extatica, Blandetea, Valsul Sferelor. Fara ele impacarea Triunghiurilor nu este posibila.

Cu ce ar putea incepe un novice?

A contempla viata asa cum e, a simti bucuria fiecarei clipe, a darui recunostiinta.

Pe ce fila a timpului christic suntem?

Suntem in zorii unei etape pline de bucurii, regasiri, adanciri. Triunghiurile divine coboara multe unitati de sens, virtuti, intelegeri, initeri. Cu grai divin pregatesc aceste Timpuri. Sunteti imbracati pentru acest timp nou cu intelegeri si daruri unind in felul acesta Noul Cer cu Noul Pamant. Fundatia lui este asezata de Sf Ioan, coloanele sunt formate din apostoli, apostolite, sfinti, maestri ascensionati iar acoperisul daltuit din daruri este revelat de copiiii graalieni, zamolxieni, ramanezi, copiii ai Unimii precum si de catre preotese. Acesta este templul nou, patria Graalului.

Maria Magdalena este orice femeie intoarsa Acasa nu conteaza ca a fost prostituata, om politic, fals maestru etc. Ma gasiti in chip christic ca prietena, indrumator, calator, iubitor, dezvelitor, stalp de lumina.

Privindu-ti vesmintele… rauri divine imi curg in suflet.

Asterne-le ca covoare ceresti sau aseaza-le ca fulare divine in locuri sau situatii care plang. Dezvelirea este urmata de a impartasi si bucuriile Unimii. Va sunt alaturi. Trena aceasta e daltuita de noi toate, Tara, SarRa, Maria, Salomeea, Ioana, Martha, Azara, Quan Inn, MaiRa ( regina Maria). Pasiti cu iubire, blandete, receptivitate.

I-am privit coronita de flori, bratarile si ochii. Ma aflam inca la Balcic…..in frecventele Cerului, impletind triunghiurile de flori cu comunicarile Unimii. Viul dumnezeiesc era puternic peste blandetea zilei iar Cerul coborase mult sarutand parca toti pasii. Am intrat in altarul creat de regina, o bolta din crengi si flori, icoane tinute de maini invizibile, o masa rotunda de piatra si triunghiul celest format din intelepciune, iubire, bucurie din centrul caruia de deschidea o poarta interdimensionala. Altarul devenise un comunicator subtil cu Cerurile Unimii. 

M-am asezat in triunghiul creat de Maria Magdalena-Regina Maria-Maica. Braul vindecator a inconjurat altarul, triunghiul, locul, Planeta. O tasnire de foc s-a activat in Centru si din ea sub forma de stele, cercuri, flori….mai multe lucrari ceresti s-au asezat in cupe invizibile. Deasupra altarului o cununa de flori s-a rotit de cateva ori invitand Spirala Unimii. Trena divinului feminin a imbracat totul luminand chipurile, florile, ziua. Altarul a crescut unindu-se cu Templul Unimii. Aici-Una, Aici-Acasa!

…….

Va astept pe 8 mai la ora 18 30 la un atelier conectiv atins de curgeri divine, initieri, contemplatii, revelatii. Aceste vals este doar unul din multele lucrari ale divinului feminin care au coborat dupa 2000 si care continua prin noi-toate dand grai Spiralei Inaltarii. 

Unde?Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cat? Intre 30 si 80 ron

La ce ora incepe? La 18 30

Pace, iubire, intelepciune!Triunghiul divin sa-ti deschida Drumul si Soarele Christic sa-ti fie Aproape

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie