se intelege omul care se autoconduce si conduce din centrul sau avand acces la banca de date corespunzatoare cerurilor Sfintei Treimi.

Multi patroni, oameni de business, persoane implicate social si politic se plang ca nu exista lideri in Romania ci doar manageri sau supervizori. Intr-un articol de-al meu publicat in revista Cariere acum doi ani, vorbeam despre leadership-ul de lob drept si managementul de lob stang, descriind foarte amananuntit aceste roluri, semnificatiile lor, impactul lor. As vrea sa adaug ca EXISTA LIDERI CONECTIVI in Romania, ei sunt chiar foarte multi insa nu pot fi vazuti pentru ca sabloanele legate de leadership sunt inca prea puternice. Acesti oameni nu au ambitii ( asa cum ni se se spune in carti sau chiar in listele de competente), ambitia fiind o buruiana a caracterului specifica doar celor care vor mai mult decat pot, ci vointa conectata, adica voia lor asculta de centrul divin, de sine nu de ego; mai mult decat atat ei manifesta bun simt, sunt smeriti si iubitori, au har si inteligenta spirituala, sunt sinceri, iertatori, plini de bucurie si de multe alte virtuti, constienti de darurile lor, liberi, frumosi, cu discernamant, implicati nu doar in destinul lor lumesc ci si in realizarea misiunii Romaniei dar si a Planetei. Acesti Oameni care sunt aspiranti IO in scoala de infoenergetica, maestri Reiki sau doar cautatori de sens manifesta extrasensibilitati ( clarvedere, clarolfactie, citirea gandurilor, capacitatea de a materializa s.a) ceea ce ii ajuta sa atraga cel mai inalt viitor posibil, calitati care vor contribui si la transformarea Romaniei din Cenusareasa, in Printesa Adevarata, apreciata, imbratisata, urmata.

Romania este de fapt o pepiniera de lideri conectivi care vor merge in toata lumea pentru a trezi si angaja si ale spatii si constiinte in Marele Plan Divin.

Leadership-ul conectiv pune in sincronicitate lobul drept cu lobul stang, uneste mintea cu inima, trezeste virtutile, dezvolta competente umane, largeste contelatia de suflete, acceseaza si valorifica mari daruri, sprijina translatiile, deschide noi drumuri de expresie si fiintare, aseaza, intregeste, inalta.

Triunghiul energetic alcatuit din Sf Graal, Sfera Initiala si Noul Pamant descopera si formeaza acesti OAMENI care ni se vor revela si pe scena politica la momentul potrivit.

Daca ne uitam in semnificatiile principale ale acestor initieri vom vedea, spiritul pur, intoarcerea la radacini si capacitatea de a translata intr-o noua vibratie.Numai un astfel de LIDER-PUNTE poate sa ajute PLANETA sa se inalte. Energia celei de-a doua veniri christice scoate la suprafata acest aspect si tot ea ne sustine in a vedea in OM, liderul conectiv.

Copiii nostri cu varste astrale mari, niste batranei dpdv spiritual care ne aprenteaza deciziile si care influenteaza destinul lumii din umbra, sunt si ei viitorii conducatori-intregitori ai Planetei.

Vechile tipare atasate conducerii: competititia, ambitia, focusul pe bani si putere, emanatia intepatoare, vorba multa dar lipsita de sens, nevoia de a controla, overtime-ul asociat performantei nu vor rezista in campul sinaptic al NOULUI PAMANT.

Prin leadership-ul conectiv vom gasi solutii la actuala criza si vom deschide portile unei lumi care nu mai poate astepta, e deja in noi in fiecare prezent sfiintit cu constienta.

Sa dam votul nostru de incredere acestor OAMENI pentru ca impreuna sa fim UNUL!