se înţelege omul care se autoconduce şi conduce din centrul său având acces la bancile de date corespunzatoare cerurilor Sfintei Treimi, respectand planul divin si dand putere fiecarei piese din marele puzzle. Liderii conectivi nu au ambiţii acestea fiind buruienile caracterului specifice doar celor care vor mai mult decât pot, ci voinţă conectată, adică voia lor asculta de marele Centru de Sinele Divin nu de ego; mai mult decât atât ei manifesta bun simt, sunt smeriţi şi iubitori, au har şi inteligenţa spirituală, sunt sinceri, iertători, plini de bucurie şi de multe alte virtuţi, conştienţi de darurile lor, liberi, frumoşi, cu discernamânt, implicaţi nu doar în destinul lor lumesc ci şi în realizarea misiunii Ramaniei. Aceşti Oameni frumoşi care sunt trăitori de Sens au o foarte bună intuiţie, citesc gândurile, simt, miros evenimentele, văd înainte şi au capacitatea de a materializa cu uşurinţa contribuind cu toate harurile, potenţele, darurile lor la transformarea Ramaniei din Cenuşareasa, în Prinţesa Adevarată, apreciată, îmbrăţişată, urmată.

Ramania este de fapt o pepiniera de lideri conectivi care vor merge în toată lumea pentru a trezi şi angaja şi alte spaţii şi conştiinţe în Marea Transformare. Pe razele lui Ra vom porni sa lasam in diferite triunghiuri planetare, daruri, haruri, potente, treziri, unitati intregitoare. Este si ceea ce am facut in triunghiurile descrise de Ramania-Peru-Nepal, Ramania-Peru-Iordania.

Leadership-ul conectiv pune în sincronicitate lobul drept cu lobul stâng si al treilea lob legand creierul energetic de suflet si dezvaluind in unime, puterea care este.

Copiii noştri cu vârste astrale mari, nişte bătrânei dpdv spiritual care ne amprentează deciziile şi care influenţează destinul lumii din umbră, sunt şi ei viitorii lideri-maestri-intelepti  ai Planetei.

Să dăm putere acestui triunghi trezitor-translator pregatind in vers divin o noua lume!!!