Primesc sa fiu Cavaler al Unimii si sa slujesc in Sfant Numele Tau

Primesc sa fiu Iubire, Discernamant, Intelepciune insasi Triunghiul prin care se faptuieste Totul

Primesc sa fiu Graiul tau divin, Mana ta cereasca in actiune, Ochiul tau

Primesc sa fiu Fiul/Fiica cu cheile tale deschizand poarta Ierusalimul interior.

Primesc sa FIu.

Primesc sa aduc la masa Unimii, Iubirea, Bucuria, Pacea

Toate triunghiurile divine sa participe la nunta cu Totul.

Primesc sa daruiesc din Tot ceea ce Sunt

Celor ce tanjesc dupa Cale, cautand Rostul, Adevarul, Viata intru Hristos

Viind Acasa 

Primesc sa Fiu.

Primesc sa asez pe fruntea lui Acum

Graalul

Eu Fiica si Noi-Toti, Impreuna bucurandu-ne de Noul Ierusalim.

Te primesc pe Tine, Doamne si ma primesc

Aici si Acum, Acasa.

….

Pentru a activa patria Graalului, Ierusalimul interior, deschideti cupa interioara si graiti. Lasati energia primirii sa va ghideze. Ce se aseaza in interiorul vostru? Poate fi o misiune noua, un dar, o intelegere, o rugaciune, o mantra, o bucurie inaltatoare.

De multe ori nu ne simtim primiti….fie ca mama a vrut sa ne avorteze fie ca tatal nu ne-a dorit sau familia lumeasca in intregimea ei nu ne-a zambit.

Accesati aceasta energie a primirii. Dati-va voie sa va simtiti, primiti, iubiti, imbratisati de catre familia cereasca si de toate familiile de lumina stiut find faptul ca familia lumeasca reflecta chipul pacatelor noastre de altadata. Ne-am ales parintii dupa facturile pe care le aveam de achitat si tocmai de aceea ei nu sunt responsabili pentru crimele sau hotiile sau alte fapte urate pe care alegem sa le facem. Principalul dar al parintilor nostri fizici pentru noi este dreptul divin de intrupare. Atat. Si mai departe e importat sa le daruim iertare, recunostiinta, iubire inchizand facturi vechi care ies la suprafata prin suparare, iritare, furie, anumite traume avand radacini in alte vieti. La timpul potrivit cand se va ridica valul si vom vedea ca am fost casatoriti cu actualul tata si ca l-am tradat vom intelege de ce tatal acum ne paraseste sau e gelos sau e suparat pe noi  anumite comportamente karmice activandu-se cand nu te astepti. 

Cand copiii nu sunt primiti de mama( pentru ca noi am avortat-o sau refuzat–o pe mama noastra ca copil, tovaras de drum, prietena intr-o alta intrupare) apar in viata provocari legate de relatia cu femeile, colegele, prietenele, sotia/ sotiile dar si cu materia, impamantarea, inmultitul banilor, gasirea vocatiei. Sunt copiii care isi gasesc mai greu locul in puzzle-ul lumesc. Ei practic nu stiu cum sa acceseze cheile sufletului( mama divina)  cu care sa deschida comorile materiei( Geeea, fiica). Pot fi vazduhisti cu multe daruri stand in strada sau descurcandu-se foarte greu sau copiii care se simt respinsi de lume. Cand ei nu sunt primiti de tata apar provocari in relatia cu barbatii, sotul, prietenii-barbati, socrul, subordonatii-barbati. Se pot simti parasiti de tatal ceresc, insingurati, neprimiti la masa unimii.

Cand nu sunt primiti nici de mama fizica nici de tata, acesti copii la varsta adulta nu-si gasesc locul in familie astfel ca parasesc, abandoneaza, nu se simt acasa, creaza familii pe care nu le cresc. Dati lumina momentului sosirii voastre pe Geea multumind tatalui cer si mamei divine apoi parintilor lumesti. Spuneti in voi: Sunt primit. Va primesc. Impreuna-Una! sau Unesc Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau!!!!

Copiii primiti de ambii parintii isi gasesc foarte usor vocatia, calea, locul, construind familii radiante. Chiar daca familia lumeasca nu v-a primit sunteti primiti de familia divina si toate familiile de lumina. Dupa varsta de 18 ani e firesc sa facem aceasta trecerea de la familia lumeasca cu care am avut anumite datorii si poate le-am si achitat  la familia divina care ne poate ajuta cel mai bine sa ne gasim rostul, calea, marile daruri, povestea, radianta. 

Sunt iubire

Sunt pace

Sunt primit.

Sunt intelepciune

Sunt discernamant

Sunt primit.

Sunt bucurie

Sunt frumusete

Sunt primit.

Aici si Acum

Acasa

Sunt primit la

masa Unimii.

Nu e intamplator faptul ca in aceeasi familie copiii veniti din ceruri diferite sa spunem unul dintr-un anticer si unul dintr-un cer mare desi primesc aceeasi cantitate de atentie, grija, participare evolueza in directii diferite: unul da nastere la anticreatii: literatura care induce depresia, deznadejdea,suicidul sau hotii sau crime iar celallat atinge varful de munte cu creatii inaltatoare. 

Suntem mai mult decat ceea ce vedem adica fiinte multidimensionale care experimenteaza viata pe Geea de aceea va invit sa va eliberati de jugul lui De ce? ( de ce mama nu m-a vrut? de ce tata nu ma place?)  mergand sa vorbiti cu familia divina insasi Triunghiul celest. Aici traim  sentimentul de Acasa, de primire, de iubire necondionata…iubiti prin toate mamele, imbratisati prin toti tatii, primirea fiind roada pacii cu tatal, mama, copilul interior.

Daca nu aveti primirea de la parintii lumesti, primiti-va asa cum sunteti …..primind ceea ce este asa cum este. Da-ti voie sa simtiti maretia vietii…..si imbratisati-i pe parintii lumesti uitandu-va la calitatile cu care v-au onorat. Primindu-i asa cum sunt, conexiunea cu Mama  Divina e vie la fel si cu Tatal Ceresc. Caci un Tata avem cu totii…Tatal nostru care esti in Ceruri. Fara aceasta acceptare, primire, iubire, acoperisul casei( triunghiul divin) dispare si casa( cifra 4) chiar daca este formata din mama, tata, copiii nu are putere, forta, maretie. Unind 3 cu 4, spiritul se uneste cu materia, familia divina da mana cu familia lumeasca, energia primirii deschide portile destinului activand Calea, Adevarul, Viata intru Hristos. Impreuna suntem Una!