Sunt multe provocari peste care credem ca nu putem trece: tradarea, hotia, minciuna, infidelitatea, razboiul acesta genetic, psi, energetic insa orice vine in viata noastra este doar o proba a destinului sau un buchet de incercari menit sa ne reveleze puterea interioara, stralucirea, maretia Omului cu O mare. Cand spunem a trece nu inseamna ca cedam din valorile noastre, sa incepem sa baltim cu cei care incalca legea divina, sa ne murdarim acceptand o nestralucire, sa aplaudam faptele cu f mic, sa alegem din frica sau comfort, spirala descendenta.

Primul pas prin care salutam Cerul si apoi Pamantul intr-o batalie, provocare, conflict este acesta: Primesc ce este asa cum este.,,,, Asa se activeaza conul de lumina si soarele interior incepe sa graiasca.

Capacitate de a trece se activeaza in Predare sau Faca Se Voia Ta si este un un brau de virtuti sau un triunghi trezitor care sustine Omul sa dezlege nodul existential cu care s-a intalnit si se mute pe un alt etaj de intelegere, transformand suferinta in aur spiritual.

E posibil sa aveti nevoie de intelepciune-discernamant-iubire, caldura-generozitate-iertare, acceptare-bucurie-rabdare, pace-deschidere-unime, avant-zbor-creativitate, incredere-frumusete-sinceritate unul sau toate, activate in diferite momente, trei chei sau mai multe care va conduc sa deslusiti un mister incredibil despre voi insiva.

Cand un eveniment da buzna in viata voastra incalcand o valoare sau o credinta la care tineati foarte mult, intrebati-va ce parte din voi a atras aceasta experienta, cum puteti atinge diamantul acestei situatii si cum poate deveni el varf de triunghi pentru voi?

A trece inseamna a lasa durerea sa plece insotindu-va cu unitatile de Sens pe care ni le dezvaluie povestea, a ne rotunji, a intelege, a face valsul vietii mai amplu, mai frumos, mai stralucitor.

Nu trebuie sa spunem te-am iertat insa abia astept sa-ti reprosez ceea ce ai facut sau am acceptat stransa de situatie sa ramanem impreuna insa ma voi razbuna la momentul potrivit.

Contractele noastre sufletesti ne dezvaluie teme de viata ale caror daruri si varfuri de munte nu le putem vedea daca nu trecem prin experiente, provocari, situatii complexe. Putem ramane blocati in criza din 2008 sau in divortul din septembrie 2017 sau putem alege sa trecem prin toate furtunile vietii activand soarele christic interior.

Daca credem ca am scapat de o tradare, tradand si noi ….am reusit doar sa ne pacalim. Raspunzand pe legea veche dinte pentru dinte, experinta se va repeta pana cand vom activa triunghiul corespunzator dand glas, varfului de munte ale acelei teme.

Intrebati-va in fiecare situatie dureroasa, ce parti din voi, raspund….?!!!!! Aroganta-dispretul-rigiditatea, neacceptarea-nerabdarea-neiubirea, neincrederea-retragerea-fuga, agresivitatea-mi se cuvine-razbunarea? Acestea sunt modalitatile vechi, batatorite, care nu va ajuta sa absolviti tema si clasa vietii.

Inainte de echinoctii si solstitii rasfoiti cu responsabilitate temele de viata si probele destinului care v-au fost date in acel an sa spunem 2021. Ce intelegeri se aseaza in copacul interior? Ce dezveliri apar? Ce roade se activeaza? Ce coboara in Graalul interior?

Urmati acesti pasi in valsul cosmic….pana cand veti simti Bucuria stralucind pe varful muntelui interior:

Primul pas: Primesc ceea ce este asa cum este

Pasul doi: Spirala Intrebarilor: Ce parti din mine au atras aceasta experienta? Care este binecuvantarea ascunsa a acestei situatii?Ce am de invatat?

Pasul 3: Ce triunghi-calauza ma poate ajuta sa trec mai departe, invatand? Activati 3 virtuti.

Pasul 4: Folositi o mantra sau o raurire divina: Sunt Intelepciune, blandete, bucurie, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt

Pasul 5 Activati Triunghiul iertarii seara de seara, limpezind interiorul

Pasul 6: Multumiti pentru provocare

Pasul 7 Integrati la nivel de gand, emotie, fapta…….talcul, aurul celest al situatiei