Pentru a rasari in sufletul tau zambilutele, narcisele, brandusele…….limpezeste covorul etapei in care te afli cu triunghiul iertarii sau cu posturi, spovedanii si rugaciuni pentru a permite sentimentelor inaltatoare sa mijeasca ca niste buchete de luminite care saluta primavara interioara.

Exista o tripla spovedanie: la un preot ortodox, in Unime( pe langa o apa vorbind cu Dumnezeu) si la preotesele care au primit nemijlocit acest dar. Atunci cand v-ati propus sa va limpeziti singur desenati un soare frumos cu multe raze ce descriu relatiile din viata voastra si puneti urmatoare intrebare: La ce simt sa renunt pentru a ma simti implinit in relatia cu mama, cu sotul, cu prietena, cu managerul? La finalul unei zile de post raspundeti la aceasta intrebare pe fiecare raza-relatie descoperind triunghiul cu varful in jos care tipa in structurile voastre poate de multi ani.

Ex: In relatia cu mama aleg sa renunt la nemultumire-suparare-neiertare

In relatia cu sotul aleg sa renunt la critica-egoism-furie

In relatia cu prietena X aleg sa renunt la barfa-neacceptare-orgoliu

In relatia cu managerul aleg sa renunt la ura-neaceptare-nerabdare.

Explorati toate razele vietii activand postul-spovedania-rugaciunea) pentru a da glas primaverii interioare. Fara limpeziri repetate( in apele introspectiei, la duhovnic, in natura) bucuriile mici nu pot chema bucuriile mari. Pentru a afla ce triunghi va saboteaza pe fiecare raza a vietii puteti sa folositi si carticelele care insotesc cartile: Triunghiurile Schimbarii si Divinul Feminin.

Acest exercitiu simplu va dezvaluie soarele interior ce vrea sa-si verse razele peste gradinile vietii dar care sta acoperit de norii suparararii, neacceptarii, furiei. Si fara el acaparati de nori nu simtim freamatul primavarii interioare.

De ce mai multe ori credem ca primavara interioara inseamna o noua indragosteala, evenimential, cumparaturi, insa aceste focuri de artificii trec repede lasand dare in suflet si o iarna grea apasatoare.

Limpeziti razele vietii ……….in joaca zilei de luni, miercuri, vineri activand triunghiul posturilor din care ghioceii, zambilutele, toporasii va vor imbratisa cu mult drag.