Pentru a rasari in sufletul tau zambilutele, narcisele, brandusele…….limpezeste covorul etapei in care te afli cu triunghiul iertarii sau cu posturi lunea, miercurea si vinerea sau cu spovedanii repetate pentru a permite sentimentelor inaltatoare sa mijeasca ca niste buchete de luminite care saluta muntele interior.

Exista o tripla spovedanie: la un preot ortodox, in Unime si la preotesele care au primit nemijlocit acest dar. Atunci cand v-ati propus sa va limpeziti desenati un soare frumos cu multe raze ce descriu relatiile din viata voastra si puneti urmatoare intrebare: La ce simt sa renunt pentru a ma simti implinit in relatia cu mama, cu sotul, cu prietena, cu managerul? La finalul unei zile de post raspundeti la aceasta intrebare pe fiecare raza-relatie descoperind triunghiul cu varful in jos care tipa in structurile voastre poate de multi ani.

Ex: In relatia cu mama aleg sa renunt la nemultumire-suparare-neiertare

In relatia cu sotul aleg sa renunt la critica-egoism-furie

In relatia cu prietena X aleg sa renunt la barfa-neacceptare-orgoliu

In relatia cu managerul aleg sa renunt la ura-neaceptare-nerabdare.

Explorati toate razele vietii activand postul-introspectia-smerenia pentru a da glas primaverii interioare. Fara curateniii repetate, bucuriile mici nu pot chema bucuriile mari. Pentru a afla ce triunghi va saboteaza pe fiecare raza a vietii puteti sa folositi si carticelele care insotesc cartea Divinul feminin.

Acest exercitiu simplu va dezvaluie soarele interior ce vrea sa-si verse razele peste gradinile vietii dar care sta acoperit de norii suparararii, neacceptarii, furiei. Si fara el acaparati de nori nu simtim freamatul primavarii interioare.

De ce mai multe ori credem ca primavara interioara inseamna o noua indragosteala, evenimential, cumparaturi, insa aceste focuri de artificii trec repede lasand noi dare pe suflet si o iarna grea interioara care inca apasa.

Limpeziti razele vietii ……….in joaca zilei de luni, miercuri, vineri activand triunghiul posturilor din care ghioceii, zambilutele, toporasii va vor imbratisa cu mult drag.